Як виглядають двійнята та чоловік красуні Олени Кравець з “Кварталу”: “Дійсно зразкова сім’я без пафосу”

Олена Кравець - яскрава зірка українського шоу-бізнесу. Вона одна з перших артисток, хто займається жіночим гумором. Та люблять її не тільки за творчість, а й за скромність. Попри свій зірковий статус, кварталівка змогла зберігти природну скромність та пронести родинні цінності крізь життя.

Олена Кравець. Ця артистка стала справжньою легендою української гумористичної сцени. Вона тривалий час була єдиною жінкою-гумористкою серед хлопців з “Вечірнього кварталу”. Розвивала себе і в інших амплуа. Ролей на естраді вистачало, але згодом артистка відчула потенціал і зробила ривок, ставши фронтвумен передачі “Жіночий квартал”.

Цікаво, що попри напружений графік, гастролі, зйомки, Олена віртуозно реалізувала себе як мати та дружина. Зі своїм обранцем Сергієм вона за 6 років буде вже відзначати срібне весілля. Доля нагородила пару чудовими дітками. Якщо старшу донечку Марію часто бачили у супроводі мами, то двійнят, Ваню і Катюшу, батьки не люблять часто показувати публіці. Та Кравець все одно не могла не похвалитися своїм найбільшим надбанням 2016 року. Фото малят зірка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі.

Як виглядають двійнята та чоловік красуні Олени Кравець з “Кварталу”

У коментарях захоплено написали фанати:

“Дійсно зразкова сім’я без пафосу”

“Яка красива сім’я, справжні українці!!! А діточки просто диво!!!”

“Дай вам Бог”

Непроста пізня вагітність

Для Олени сюрпризом стала звістка про те, що вона – при надії. Їй було 39 років і вона й гадки не мала, чи впорається з двійнею. Заради власного гарного самопочуття та здоров’я малюків, артиста вирішила навіть відмовитися від зйомок в улюбленому “Вечірньому кварталі”.

З острахом вступила знаменитість до нового періоду життя. Артистка мала сумніви щодо вагітності, адже раніше, доля не давала їй виносити малюків. Лікарі не могли зарадити, а лише відмовляли від шаленої роботи на телебаченні в угоду материнства. Аби витримати втрати ненароджених діток Кравець навіть ходила до психотерапевта. Зараз вона не шкодує, що зробила перерву у кар’єрі та з радістю виховує трьох дітей.

Схожі статті