(Фото) Катю Пушкарьову не впізнати: Неллі Уварова підстриглася, змінила колір волосся та округлилася

Серіал про розумну дівчину Катю Пушкарьову, яка відважилася підкорювати світ моди, дивилася вся країна. Після такого гучного успіху акторка рідко стала з'являтися на екрані, але наважилася дати інтерв'ю. Подивіться, як змінилася зірка 2000-х років - очам повірити не можна.

Телесеріал “Не народися вродливою” збирав свого часу біля екранів сотні українців. Полюбилася картина за свій невибагливий сюжет, запрошених легенд радянського кіно, як-от Ірина Муравйова, за атмосферу бомонду та столичного офісу. Звісно забути одну з найяскравіших героїнь епопеї, Катерину Пушкарьову, просто неможливо.

Кадр з серіалу Не народись вродливою
Неллі Уварова підстриглася, змінила колір волосся та округлилася

За весь час на екрані вона зі звичайної дівчини-заучки перетворилася на справжню левицю бізнесу. Роль настільки закріпилася за її виконавицею, що навіть зараз Неллі Уварову асоціюють виключно з її персонажем.

Як склалася доля Неллі Уварової після зйомок?

Акторці вже за 40. Після тріумфу на телебаченні вона вирішила присвятити себе театральному мистецтву. Відмовилася не тільки від “блакитного екрана”, а й від довгого волосся. У 2019 зірка вирішила поголитися, але зараз надає перевагу короткій стрижці. Пофарбувалася знаменитість в екстремальний блонд.

Неллі Уварова підстриглася, змінила колір волосся та округлилася

Служить Уварова не лише музі Мельпомені. Вона вирішила зайнятися благочинністю та пішла у проєкт “Наивно? Очень”. Займається жінка допомогою для художників з інклюзією. Неллі розповідає, що до останнього не говорить покупцям живопису, що ж особливого у їхньому творці.

Неллі Уварова підстриглася, змінила колір волосся та округлилася

За словами артистки, так вона не дає шансу для поціновувачів картин забирати їх лише з жалю. Для її проєкту важливо показати, що всі люди рівні. Галерею, над якою працює, просто обожнює.

Неллі Уварова підстриглася, змінила колір волосся та округлилася

Може похизуватися знаменитість і успіхами в особистому житті. Вона має двох діток та надійного партнера. Старшу донечку Неллі народила у 2011, а її братик з’явився на світ у 2016 році.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.