Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко: вибір очевидний

Багато років тому Інна Білоконь шокувала публіку абсолютно неочевидним для них вибором чоловіка. Поки всі вважали її коханкою Андрія Данилко, вона будувала сім'ю з іншим і навіть народила від нього дітей. Усі деталі читайте у нашій статті.

Відомому українському виконавцю, який прославився під псевдонімом Вірка Сердючка, Андрію Данилку та його партнерці по сцені Інні Білоконь  все життя приписували роман.

Чоловік Інни Білоконь

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко. Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися в Маямі

Не допомагали ані плітки про нетрадиційну орієнтацію співака, ані його інтерв’ю, в яких він раз у раз говорив про дружбу з колегою.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко. На фото Інна Білоконь з чоловіком, донькою Яною і зятем

Особливим приводом для чуток стали поцілунки на закордонному курорті, які випадково зняли російські туристи, що впізнали Данилка. Пара цього не чекала. Впіймали їх у Майамі на порозі відомого особняка Версаче, який здається подобово. Одна ніч там коштує до дві тисячі доларів на добу, причому у всіх номерах є тільки одне ліжко king-size.

Однак, мало хто знає, що Інна вже 20 років перебуває у шлюбі з іншим. Весілля припало саме на шалену популярність дуету Вірки Сердючки та її мами. А зараз у пари є син та донька. Відомо, що її благовірний проживає у Полтаві, тому є висока ймовірність, що пара вже давно не разом. Через непублічність чоловіка важко дізнатися будь-які деталі з життя подружжя, і єдині крихти, які можна вловити потрапляють у пресу через влог Інни в Інстаграм.

Варто відмітити, що мама Вєрки Сердючки вже стала бабусею, адже її донька Яна народила їй онучку. Вона з великим задоволенням няньчиться з малюком і навіть показує її шанувальникам.

Схожі статті