Вагітна наречена переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина заплакала у лікарні: “Моє заспокійливе”

Наречена Романа Сасанчина, який став переможцем вокального шоу "Голос країни" та "Голос діти", вже вшосте потрапила до лікарні. 23-річна дівчина зараз при надії - вона чекає первістка від Романа. Як розповідає Іванна, її перша вагітність видалася нелегкою.

19-річний переможець “Голосу країни” та “Голосу діти” Роман Сасанчин декілька місяців тому шокував прихильник – у досить юному віці хлопець планує одружитися. Окрім того, його наречена Іванна, яка на чотири роки старша від свого обранця, вагітна первістком.

Майбутня мама вирішила використати свою раптову популярність та почала активно розвивати свій особистий блог у соціальних мережах. Зараз за її життям, вагітністю, коханням з Романом та підготовкою до спільного життя спостерігають більше 16 тисяч підписників, і їхня кількість постійно збільшується.

Роман Сасанчин та Іванна
Роман Сасанчин та Іванна

Майбутня мама не приховує, що її перша вагітність стала для неї справжнім випробуванням. Дівчина вже вшосте опинилася на лікарняному ліжку на збереженні. Іванна розповіла, що декілька днів тому в неї дуже сильно почав боліти живіт. Через якийсь час вона відчула полегшення, але згодом біль повернувся знову.

Швидка забрала її до лікарні, де медики прийняли рішення залишити молоду дівчину на збереженні. Зараз вона на 31 тижні вагітності – тобто менш, ніж через три місяці, має народитися їхній з Романом малюк.

Вагітна наречена Романа Сасанчина заплакала у лікарні
Вагітна наречена Романа Сасанчина заплакала у лікарні

На питання підписників, Іванна відповіла, що її вагітність проходить дуже нелегко, але вона вірить, що все буде добре. Також вона додала, що змушена лежати під крапельницями, хоча для неї краще десятки тисяч уколів, ніж таке лікування.

29 жовтня дівчина повідомила, що її відпустили додому. Зараз вона повертається до звичного життя: Іванна допомагає виховувати свою маленьку племінницю. Користувачі мережі бажають дівчині здоров’я та вірять, що усі проблеми залишилися позаду.

Схожі статті