Олег Винник показав перше фото після хвороби

Український співак Олег Винник нещодавно поділився з прихильниками новим знімком, який став першим після одужання співака.

Олег Винник опублікував у своєму блозі в Instagram першу світлину з прогулянки після боротьби з коронавірусом. На знімку співак позує у темних окулярах, темній футболці, джинсах і світлих кросівках з яскравою підошвою.

 

https://www.instagram.com/p/CGR9dYylL1z/

 

У підписі під знімком артист написав «Свій шлях ми обираємо самі». Прихильники відгукнулися на такий підпис і почали активно його коментувати, зазначивши, що слова співака мудрі і погодилися з ним. Також фоловери додали, що головне знайти свій правильний шлях у житті і дотримуватися його.

За кілька днів перед цим дописом Олег Винник виклав у мережу відео, у якому артист заявив, що офіційно здоровий і готовий продовжити концертний тур. Також виконавець зазначив, що почувається добре, а це означає, що зовсім скоро фанати матимуть можливість побачити і послухати кумира наживо.

Про це виконавець написав у своєму блозі в Instagram під відео-зверненням до прихильників, у якому написав, що повністю здоровий і вже отримав негативний результат на COVID-19 і побажав усім прихильникам, і не лише, здоров’я.

 

https://www.instagram.com/p/CGNcKHCp9kB/?igshid=11uddz7lat5n1

 

У коментарях прихильники артиста писали, що раді за виконавця і побажали йому міцного здоров’я і більше не хворіти. Також фоловери відмітили поганий вигляд улюбленого артиста. Проте знайшлися і ті, хто вважає таке його швидке одужання підозрілим, оскільки “від простої пневмонії лікуються місяцями”. Дехто з підписників зірки звинуватив Олега Винника у тому, що таким чином вирішив покинути танцювальний  проект, який виявився занадто складним для нього.

Зазначимо, що про одужання від коронавірусу співак також повідомив під час телефонного зв’язку у прямому ефірі проекту «Танці з зірками» 11 жовтня. Під час прямої мови Олег Винник розповів, що 7 жовтня здав тест на коронавірус, а наступного дня увечері отримав негативний результат. За словами артиста, за час хвороби він втратив 10 кілограмів.

Схожі статті