Софія Ротару, Ірина Білик, Таїсія Повалій та інші: українські зірки за 50, які носять стрижку подовжений боб

Стрижка подовжений боб робить образ яскравішим та ефектнішим, вона здатна удосконалити зачіску, не дивлячись на структуру і тип волосся. Боб давно став класикою, якій жінки віддають перевагу незалежно від віку, і знаменитості – не виняток. Хто з українських зірок носить стрижку подовжений боб?

Трендом 2021 року залишається боб-каре у всіх його варіаціях, тому зіркові красуні обрізають волосся не лише заради кардинальних змін через нерозділене кохання, а й тому, що це модно. Редакція “Сенсації” зібрала добірку фото зірок українського шоу-бізнесу за 50, які наважилися на зміни та зробили подовжений боб.

Ірина Білик

Поп-діва вітчизняної естради Ірина Білик часто експериментує з зовнішністю. Вона була і брюнеткою, і рудою, але останні кілька років артистка не зраджує попелястому блонду. Так само різною була й довжина її волосся. У свій 51 рік вона не перестає захоплювати публіку моложавим виглядом, роль у якому також відіграла стрижка подовжений боб.

Стрижка подовжений боб на Ірині Білик
Стрижка подовжений боб на Ірині Білик

Таїсія Повалій

Скандально відома співачка Таїсія Повалій теж зробила вибір на користь стильної зачіски. Як тільки волосся відростає, знаменитість вкорочує довжину до звичного бобу.

Стрижка подовжений боб на Таїсії Повалій
Стрижка подовжений боб на Таїсії Повалій

Алла Мазур

Зачіска телеведучої Алли Мазур зазнала серйозних змін після онкологічного захворювання, яке зірка “плюсів” успішно поборола і на власному прикладі довела, що рак – не вирок. Але до своєї хвороби Алла носила стильне боб-каре.

Стрижка подовжений боб на Аллі Мазур
Стрижка подовжений боб на Аллі Мазур

Таюне

Майже 50-річна бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко, вона ж Таюне, виглядає розкішно. Та ще більш розкішного вигляду їй надає трендова стрижка подовжений боб, яка дозволяє робити ошатну укладку хвилями.

Стрижка подовжений боб на Таюне
Стрижка подовжений боб на Таюне

Софія Ротару

Легенда української сцени Софія Ротару не стримує себе в експериментах із зачіскою навіть на восьмому десятку. Артистка носила довге волосся, обрізала чубчик, але саме подовжений боб, на думку безлічі прихильників, пасує їй найбільше.

Стрижка подовжений боб на Софії Ротару
Стрижка подовжений боб на Софії Ротару

Схожі статті