Мохаммад Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку: знайшов собі другий дім подалі

Відома українська співачка Камалія вже 20 років живе в шлюбі з українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Зазур. Побут зіркового подружжя вражає, адже родина є комбінацією декількох культур. Втім, існують деталі, які не просто зацікавлять глядачів, а вразять. Усі деталі в статті.

Україно-пакистанська сім’я Мохаммада Захура та найбагатшої співачки України Камалії здається ідеальною. Мільярдер та його талановита супутниця виховують доньок-близнючок, беруть активну участь у світських раутах та не забувають про благочинність.

Камалія та Моххамад Захур
Мохаммад Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку

Їхній будинок більше схожий на палац арабського шейха, гараж заповнений розкішними автомобілями, а на ногах артистки туфлі, які сягають двадцяти заробітних плат українців. Але як то кажуть: не в грошах щастя.

Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку

Дев’ять років тому зіркове подружжя давало ексклюзивне інтерв’ю Аллі Крутій, у якому прозвучало цікаве питання. Журналістка поцікавилася у пакистанського мільярдера, чи комфортно йому у власному домі, де усе сяє золотом, а предмети інтер’єру коштують цілий статок. На превеликий подив, Захур чесно зізнався, що йому незручно.

Мохаммад Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку. Камалія та Захур в гостях у Крутої.

Співачка відреагувала на зізнання чоловіка дуже тактично, і начебто знала про це. Варто відмітити, що у 2021-му Мохаммад давав інтерв’ю бізнес-журналу, у якому розповів, що не знаходиться вдома настільки часто, як можна було-б подумати. Майже половину року він проживає за кордоном і взагалі не знаходиться в Україні.

Так, у чоловіка є будинок у Великобританії та Пакистані. Якщо взяти до уваги, що знаходячись в Києві він управляє бізнесом, то час, коли він знаходиться вдома взагалі незначний.

Схожі статті