Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла: телеведуча з’явилася на публіці сива і в розтягнутому светрі

Телеведуча "ТСН новини" Алла Мазур рік тому перемогла окнокологію. Зірка здивувала українців відвертим зізнанням про хворобу та шлях боротьби з нею. Після лікування Мазур змінилася — не лише ззовні, а й внутрішньо, як зізнавалася сама жінка. Проте вигляд Алли останнім часом почав тривожити її фанатів.

Алла Мазур — одна з улюблених телеведучих серед українців. Навідміну від більшості колег, її журналістська діяльність ніколи не ставала причиною скандалів чи осуджень з боку телеглядачів. Тож новина про її здоров’я, якою Мазур поділилася рік тому надзвичайно шокувала її прихильників. Минулого літа телеведуча зізналася, що їй довелося боротися з онкологією.

Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла
Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла

Зірка “ТСН” зізнавалася, що про хворобу дізналася у 2019 році. Тоді вона помітила ущільнення у молочній залозі просто перед новою відпусткою. Ущільнення досить швидко збільшувалося у розмірі. Мазур розповідала, що зараз розуміє — причиною тому був стрес. Тож вона радить жінкам оберігати себе від зайвих нервів.

Жінка поділилася, що вона намагалася не надавати особливого значення своїй хворобі. Просто її щоденний графік довелося змінити — додалися огляди у медиків та аналізи.

Зараз телеведуча пройшла курс лікування та реабілітації та повернулася на улюблену роботу. Однак процес боротьби з онкологією відобразився на зовнішності зірки. Зараз Алла виглядає інакше, ніж на початку своєї кар’єри.

Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла
Алла Мазур після онкохвороби різко постаріла

Мазур завжди пізнавали за її стрижкою-каре та блискучим каштановим волоссям. Останній рік ведуча “ТСН новин” ходить з короткою стрижкою та сивим волоссям. Користувачі мережі під її новими фото підкреслюють — головне це стан здоров’я, а зачіску можна змінити з часом.

Нагадаємо, що 56-річна Алла Мазур вже майже 30 років працює на телебаченні. У зірки є 13-річний син Іван, якого жінка виховує самостійна. Батька дитини вона не називає.

Схожі статті