Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха поділилася рідкісними фото дорослого сина: “Як схожі”

Переможниця дев'ятого сезону "Голосу країни" Оксана Муха після участі в шоу почала активно розвивати свої соціальні мережі. В особистому блозі жінка ділиться своїми буднями, робочими моментами, а також показує фото найрідніших людей. Нещодавно Муха опублікувала новий знімок свого сина.

Оксана Муха зачарувала своїм талантом телеглядачів у дев’ятому сезоні шоу “Голос”. Тоді прихильники програми почали говорити про роман між артисткою та тренером Даном Баланом, особливо після того, як Муха знялася у його кліпі. Проте ці здогадки так і залишилися фанатськими теоріями.

Оксана Муха показала нового чоловіка
Оксана Муха та Дан Балан

В одному із інтерв’ю переможниця “Голосу” зізнавалася, що в неї був коханий чоловік, з яким вона розлучилася шість років тому. Екс-обранцю артистка подарувала сина, якого виховує зараз самостійно.

Сьогодні між нею та дитиною теплі та дружні відносини — Оксана розповіла, що їй вдалося здійснити давню мрію та придбати власне житло в рідному Львові, де вони зараз живуть разом із сином. До цього їм доводилося тулитися в одній кімнаті: відсутність особистого простору часом ставала причиною сварок. Проте це все залишилося позаду.

Як зараз виглядає дорослий син переможниці Оксани Мухи
Як зараз виглядає дорослий син Оксани Мухи

У своєму особистому блозі, який виконавиця почала активно розвивати, вона поділилася новими фото з Данилом. Помітно, що хлопець вже наздогнав маму ростом. Цю світлину Оксана вирішила порівняти з іншою, зробленою два роки тому.

Як зараз виглядає дорослий син Оксани Мухи
Як зараз виглядає дорослий син Оксани Мухи

На чорно-білому фото дворічної давності хлопець зовсім юний. Він усміхається та радісно обіймає маму.

“Час… Так швидко летить… Намагаюсь набутись, наобійматись… A у вас як? Чи встигаєте…” — підписала свою публікацію Муха.

У відповідь прихильники артистки відзначили, що з віком Данило стає все більш схожим на свою зіркову маму. До того ж, фанати додали, що хлопець дуже змужнів за останні два роки і тепер він для мами — справжній захисник та підтримка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.