Вагітна Марічка Падалко приміряла приталений костюм і не змогла сховати круглий животик: “Можна вітати”

Телеведуча Марічка Падалко опублікувала нове відео, на якому вона завзято танцює у приталеному червоному костюмі. 45-річна мама трьох дітей виглядає просто надзвичайно, проте у коментарях деякі користувачі мережі припустили, що телеведуча зараз знаходиться при надії.

45-річна Марічка Падалко зараз може назвати себе не просто успішною телеведучою, яка змогла побудувати кар’єру на одному з провідних телеканалів країни. Жінка також — чудова дружина та багатодітна мама. Разом зі своїм чоловіком, колишнім нардепом Єгором Соболєвим, вона виховує двох доньок та сина.

Родина обожнює подорожувати разом, займатися спортом, брати участь у змаганнях із бігу та просто влаштовувати сімейні вечори. Тож за їхнім життям спостерігають майже дві сотні тисяч підписників у соціальних мережах.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Нещодавно в особистому блозі телеведуча поділилася новим відео. На ньому вона танцює у яскраво-червоному приталеному костюмі та білій кофтині. Зірка “ТСН” відзначила, що вона готова бути і смішною, і дивною, якщо це допомагає хорошій справі. Відзначимо, що цим відео Марічка приєдналася до флеш-мобу, мета якого — зібрати кошти для медичного обладнання.

У коментарях одна із прихильниць Падалко написала: “Здається, чи можна вітати з поповненням?”

Instagram Марічки Падалко
Instagram Марічки Падалко

Сама телеведуча ніяк не відреагувала на таку здогадку свого підписника. До цього вона відзначала, що взагалі не планувала народжувати до тридцяти років — думала лише про кар’єру. З першим чоловіком, ім’я якого Марічка приховує, у неї не було спільних дітей. Проте другий обранець змінив її ставлення до малюків і зараз Падалко носить горде звання багатодітної мами.

Чи планує подружжя четверту дитину — невідомо. Зараз обоє щасливі разом, виховують доньок та сина і, звісно, активно розвиваються на кар’єрних сходах. Тож домисли про вагітність Марічки — скоріш за все, просто здогадки.

Схожі статті