Весілля не буде? Вагітна наречена переможця “Голосу” Романа Сасанчина за місяць до пологів зробила заяву

Талановитий переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин зовсім скоро вперше стане батьком. Дитину йому подарує дівчина Іванна, яка досі не є його законною дружиною. За місяць до пологів кохана співака нарешті пояснила, чому вони досі не одружені та чи буде весілля взагалі.

Якщо після першої перемоги в “Голосі” Роман Сасанчин ще був маленьким хлопчиком, то з другим тріумфом він вже перетворився на молодого чоловіка, про якого мріють безліч фанаток. Втім, його серце зайняте 23-річною дівчиною на ім’я Іванна.

Близько року тому виконавець вперше офіційно представив публіці обраницю, але тоді закохані запевняли, що з весіллям та дітьми не поспішатимуть. Однак згодом пара повідомила про заручини, а наприкінці літа 2021-го вони зізналися, що готуються до народження первістка.

Роман Сасанчин з дівчиною Іванною
Роман Сасанчин одружується і готується стати батьком вперше

Тягнути з цим питанням Рома з Іванкою не стали, оскільки дівчина має проблеми з жіночим здоров’ям, які виключають можливість легко завагітніти. Лікар їх попереджав, що на це може піти не один рік, та парі неймовірно пощастило, тож вони щасливо очікують на появу донечки. Ім’я дівчинки молоді батьки розсекретять, коли вона вже народиться.

Попри те, що Сасанчин та його кохана ще не одружені, вони носять обручки. І якщо донедавна Іванна під час спілкування з підписниками у соцмережах казала, що вони з Романом планують взяти шлюб до появи доньки на світ, то тепер все змінилося.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Майбутня дружина Романа Сасанчина готується народити донечку

Цього разу під час інтерактиву “Питання-відповідь” наречена переможця “Голосу країни”, яка перебуває вже на восьмому місяці вагітності, сказала, що весілля буде років через 3-4:

“Тоді, коли наш бейбік буде вже гарно бігати, і коли ми назбираємо на весілля, яке ми хочемо”.

Вагітна наречена Романа Сасанчина пояснила, чому весілля зараз не буде
Вагітна наречена Романа Сасанчина пояснила, чому весілля зараз не буде

До слова, пара зараз живе у передмісті Тернополя, а київська квартира, подарована Сасанчину за перемогу у вокальному проєкті, поки до життя не придатна – в ній триває ремонт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.