Ведучий “Битви екстрасенсів” Павло Костіцин зізнався у почуттях до заміжньої Насті Приходько: “Рідна душа”

Ведучий наймістичніших шоу на вітчизняному телебаченні "Битва екстрасенсів" та "Містичні історії" Павло Костіцин вперше за довгий час зважився на відверте інтерв'ю. Шоумен розповів про особисте життя та про міцну дружбу зі співачкою Анастасією Приходько, яку вважає рідною душею.

Павло Костіцин став справжньою зіркою шоу “Битва екстрасенсів”, він був незмінним ведучим програми протягом чотирнадцяти років і продовжує асоціюватися в телеглядачів саме з цим проєктом. Хоча Павло активно працює й в інших сферах — знімається в кіно та мюзиклах, працює на концертах і кооперативах, а рік тому став зіркою шоу “Маска”, де показав себе як відмінний артист.

Павло Костіцин на шоу Маска
Павло Костіцин на шоу Маска

Таким же таємничим і загадковим, як проєкти, в яких працює ведучий, залишається його особисте життя. В інтернеті практично неможливо знайти інформацію про сім’ю або стосунки 46-річного Костіцина.

Не дивлячись на те, що шоумен не дозволяє журналістам торкатися теми особистого, чи не вперше в житті він погодився трохи привідкрити завісу своїх таємниць. Зараз Павло вже декілька років живе з коханою жінкою, ім’я якої він відмовляється називати. Ведучий почувається абсолютно щасливим, хоча перед цим у нього був гіркий досвід у коханні.

Павло Костіцин зізнався у почуттях до заміжньої Приходько
Павло Костіцин зізнався у почуттях до заміжньої Приходько

Костіцин зізнався, що перші серйозні стосунки у нього з’явилися в 24 роки. Проте через шість років спільного життя дружина пішла від нього. Звинувачує в її вчинку Павло лише себе самого. За його словами, він тотально контролював жінку та був майже тираном. Проте зараз він надзвичайно щасливий.

Окрім коханої в нього є близька подруга — Анастасія Приходько. Артистку чоловік називає рідною душею й зізнається, що це вперше, коли він захотів познайомитися з колегою самостійно, хоча до цього вони ніколи не спілкувалися.

Павло Костіцин зізнався у почуттях до заміжньої Приходько
Павло Костіцин зізнався у почуттях до заміжньої Приходько

Телеведучий розповів, що бачаться з Анастасією не часто, проте це завжди приємні та теплі зустрічі, адже вони завжди можуть знайти спільну мову.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.