Як виглядає перша дружина Олега Винника, якого підозрюють у шлюбі з Таюне: білявка з вишуканим смаком

Улюбленець жінок Олег Винник не дає жодних коментарів з приводу особистого життя, намагаючись зробити з нього таємницю. Втім, сховати абсолютно всі факти, особливо зірці такої величини – задачка не з простих. У статті зібрано все, що відомо про першу дружину Винника.

Повелитель вовчиць, так називають артиста, створив собі сценічний образ справжнього серцеїда, у який статус сім’янина зовсім не вписується. Тим не менш, виявилося, що він насправді сімейна людина, і його серце давно зайняте.

Першою дружиною Олега Винника вважається його бек-вокалістка Таюне, вона ж Таїсія Сватко. Майбутнє подружжя познайомилося в юності у музичному училищі. Це підтвердив один з колишніх викладачів виконавців, який розповів, що майже з самого початку навчання Олег оточив своєю увагою найскромнішу дівчину на курсі. Нею і стала Тая.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Це було для кожного з них першим справжнім коханням, котре вони змогли зберегти до сьогодні. Одружилися Таюне і Винник тоді ж у молодості. Весілля було пишним, гуляли двома селами, а трохи згодом Олегу довелося поїхати на заробітки за кордон, у Німеччину, куди він вирушив разом з дружиною.

Там майбутній артист хотів заробити гроші матері на операцію по зору, і йому це вдалося. Згодом, маючи неабиякий співочий талант, Винник з простого заробітчанина вибився в зірки – він отримав головну роль в одному з найпопулярніших та водночас найскладніших мюзиклів “Знедолені”. Таїсія тим часом народила коханому сина, який зараз будує спортивну кар’єру.

Олег Винник і Таюне
Перша дружина Олега Винника Таюне

Пізніше Олег прийняв рішення повернутися на Батьківщину, аби співати для українців. Як любляча і вірна дружина, Таюне поїхала за ним та стала його бек-вокалісткою. З того самого моменту на усіх концертах вони нерозлучні. Також співак пише сольні пісні для Сватко, які заворожують слухачів своєю лірикою. І хоча вона має всі можливості для того, щоб стати самостійною співачкою, виходити з тіні чоловіка не збирається.

Шанувальники сподіваються, що історія кохання цієї зіркової пари триватиме вічно, а перша дружина Винника Таюне так і залишиться його єдиною. Більше цікавого про повелителя вовчиць на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.