Оксана Марченко знову тримає на руках чарівного малюка та приймає привітання: “Янголятко з блакитними очима”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко не натішиться поповненню, яке сталося в її великій родини. І своєю радістю зірка з великим задоволенням ділиться з підписниками в мережі. Цього разу головна паломниця країни опублікувала зворушливе фото з блакитнооким малюком, від якого неможливо відвести погляд.

Оксана Марченко заміжня за народним депутатом Віктором Медведчуком, який очолює українську опозицію. Через це в житті знаменитості з’явилося безліч негативу – не усі приймають політичні погляди сімейства. Це ж стало причиною конфліктів пари з владою, та теледіва знайшла свій спосіб відволіктися від усіх проблем, створивши програму “Паломниця”.

Вона присвячена християнським традиціям та людям, які віднайшли спасіння душі завдяки вірі. Проєкт знімається в жанрі авторського кіно, але це не художня вигадка, а реальне паломництво Марченко до монастирів. Крім того, Оксана знайшла відраду у родині – у цьому році вона вперше стала бабусею. Онука зірці подарував старший син Богдан і невістка Катерина, які побралися рік тому, влаштувавши пишне весілля з купою гостей.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко стала бабусею

Нового члена родини молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся Медведчука, хоча насправді він є вітчимом Богдана, а не рідним татом. Щаслива бабуся не може натішитися своєму новому статусу, із задоволенням няньчиться з малюком та фільмує кожну мить, проведену з онуком.

Так, в Інстаграмі Оксани Марченко з’явилася світлина з маленьким Віктором, поруч з яким сама телеведуча аж ніяк не нагадує бабусю – скоріше, молоду маму.

У підписі до фото зірка поділилася з підписниками мудрою притчею, а коментатори не стрималися від теплих побажань, привітань і компліментів:

  • “Приємно бачити щасливу бабусю з онуком”;
  • “Оксаночка, як ви виглядаєте з малюком на руках. Я пам’ятаю в вашій розмові з Анною Герман ви говорили, що шкодуєте, що не стали мамою втретє. Ось вам Бог і послав маленьке янголятко. Як говорила моя бабуся, онуки – це найрідніші діти”;
  • “Міцного здоров’я і янгола-охоронця вам та вашому онучку Віктору”;
  • “В мене язик не повертається назвати вас бабусею!”;
  • “Янгол з блакитними очима”.

Схожі статті