Вовчиці будуть розчаровані як ніколи: мрія мільйонів жінок Олег Винник показав друге підборіддя (ФОТО)

Олег Винник завжди залишався найбажанішим чоловіком на українській естраді. Серед вона до артиста є і юні дівчата, літні жінки. Для підтримки своєї краси та здоров'я співак безумовно робить усе, що необхідно. Але інколи і цього недостатньо…

Відомий український виконавець Олег Винник, чия зірка колись запалала дуже раптово та не менш яскраво завжди славився цікавими зовнішніми даними. Високий статний блондин з почуттям гумору та поведінкою справжнього джентельмена одразу ж запав у душу мільйонам украінських жінок. Але з таким статусом треба обов’язково відповідати йому.

Олег Винник засвітив друге підборіддя

Олег Винник засвітив друге підборіддя.  Фотографія Олега Винника, що була оприлюднена у Фейсбук

Нещодавно на просторах соціальної мережі Facebook з’явився кадр, на якому Олег Винник постав у вишиванці біля транспортного засобу. Що може привернути увагу у цій фотографії, так це лрушк підборіддя, яке артисту не вдалося приховати.

Варто відмітити, що зовнішній вигляд Олега завжди майже ідеальний. Знаменитість, судячи з всього, відвідує косметологів і старанно доглядає за собою. Не залишає без уваги зірка і свою фігуру. Співака тривалий час навіть підозрювали у пластичній хірургії, до якої він нібито вдавався не один раз. Але знаменитість ці припущення повністю заперечує. Мовляв, став красним з віком.

Але в цей раз, щось пішло не так, і любов артиста до солених огірків дала про себе знати. Цілком можливо, що зі своєю задачею не впорався фотограф, який взяв не той ракурс, і засвітив слабкі місця артиста. Так чи інакше, але повелитель вовчиць від цього менш впевнено себе не почуває, і це прекрасно. У Олега Винника є не тільки зовнішність, але й неймовірні вокальні дані, артистичність, людяність і головне — добре серце.

Схожі статті