Віталій Козловський відгуляв гучне весілля: побачивши неймовірної краси наречену, засяяв від щастя

Віталій Козловський ніколи не тримав у собі нічого, і ділився з журналістами усіма переживаннями та емоціями. Чого тільки коштує скандал навколо його зірваних заручин з колишньою нареченою Раміною? Зараз співак аніскільки не змінився, і так само хвилює мережу деталями.

Особисте життя Віталія Козловського виявилися доволі заплутаним та непростим. Колись артист обіцяв одружитися своїй коханій Раміні Есхакзай, яка невдовзі залишила його перед вівтарем.

Згодом з’ясувалося, що у пари стосунки обмежувалися лише поцілунками. А пропозицію руки і серця Віталій Козловський зробив жінці лише для того, щоб викликати ревнощі у жінки, яку насправді кохав — у концертної директорки.

Віталій Козловський відгуляв весілля

Віталій Козловський відгуляв гучне весілля. Скріншоти особистої сторінки співака

Нещодавно на особистій сторінці Віталія Козловського в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик. Це був відрізок з кліпу, який набрав 2 мільйони переглядів на YouTube платформі і те, що залишилося поза кадром. На кадрах співак постав поруч з вродливою нареченою, яка на жаль, виявилася лише акторкою, що прекрасно зіграла свою роль.

Віталій Козловський показав і зйомки, і результати виконаної роботи. Варто відмітити, що торжество виглядало наче справжнім, і якщо б не пояснення артиста, можна було подумати, що він дійсно побував на весіллі. На відео також потрапила і Ольга Цибульська, яка є хорошою подругою Віталія Козловського. Буквально нещодавно співачка сколихнула мережу розіграшем, який влаштувала артисту.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Віталій Козловський відгуляв гучне весілля. Артист з колишньою нареченою

Нагадуємо, що декілька місяців тому Віталій Козловський втратив свого батька Віталія. Чоловік пішов життя, проживши біля сина лише рік. Виконавець довгий час мріяв забрати свого батька до себе у Київ, але разом побути їм судилося недовго.

Схожі статті