Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що після розлучення справи пішли вгору: вся у хутрі, авто – елітне

Арсен Мірзоян вже не перший рік живе у шлюбі з Тонею Матвієнко. Втім, з колишньою дружиною у нього стосунки ще не обірвалися. Як живе екс-кохана співака і чим жінка може похизуватися? Всіма надбаннями Анна поділилася публічно у мережі. Дивіться про це далі.

Вона була для Арсена справжньою підтримкою і опорою. Провела зі співаком непрості роки: час становлення Мірзояна, як артиста. Не кожній під силу витримати перші злети і безжальні падіння майбутньої зірки. Та доля розвела Анну з її обранцем, лишивши від шлюбу двох синів.

Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що після розлучення справи пішли вгору

Якщо за життям чоловіка Тоні Матвієнко неважко спостерігати у мережі, то ось вісточки про його колишню родину доводиться вишукувати.

Що відомо про Анну Мірзоян?

Анна, хоч і не стала телезіркою, але також має відношення до творчості. Вона буквально живе танцями і театром. Сини від колишнього чоловіка лишилися жити з нею у рідному Запоріжжі. Старший вже справжній наречений – випустився зі школи і радує маму новими звершеннями.

Дуже захоплюється жінка спортом та любить позувати у кадрі. Без зайвої скромності вона показує світлини у розкішному хутрі.

Також на сторінці екс-дружини Мірзояна загадково майорить елітна автівка марки Lexus. Щоправда, Анна не уточнила, чи є сама вона володаркою машини-мрії.

Дуже пишається колишня співака своїми дітьми, хоча й рідко ділиться їхніми світлинами у себе на сторінці.

Чи спілкуються діти Мірзоянів з рідним татом?

Відомо, що після переїзду до Києва, в Арсена зав’язався роман з донькою Ніни Матвієнко. У 2016 році у пари народилася донька, яку назвали на честь бабусі. Втім, поява дитини не зупинила чоловіка від спілкування з синами.

Екс-дружина Арсена Мірзояна натякнула, що після розлучення справи пішли вгору

З хлопцями Мірзоян їздив на відпочинок. Також відомо, що й з Анною йому вдалося зберігти нормальні стосунки. Жінка навіть була запрошена на його концерти у Запоріжжя.

Схожі статті