Вогонь, який досі палає: що пов’язує вже не самотнього Ектора Хіменеса-Браво і закохану в нього Стрєбкову

Колись телебачення сколихнула звичайна білявка, яка закохалася у колумбійського неф-кухаря. Від її поглядів уся країна затримувала подих і чекала, коли ж Ектор Хіменес-Браво відповість їй такими самими почуттями. І між ними таки спалахнуло кохання.

Коли Таня Стрєбкова вперше постала перед Ектором Хіменесом-Браво, вона вже знала, що буде боротися за його серце. Дівчина була до безтями закохана, а її почуття були помітні неозброєним оком.

Що пов’язує не самотнього Ектора Хіменеса-Браво і Стрєбкову

Тані вдалося дуже швидко зачарувати аудиторію. В Україні не було жодної людини, яка б не знала ім’я харизматичної Тетяни Стрєбкової, яка згодом ще не один раз потрапляла на телебачення завдяки своїм талантам.

Роман між Ектором Хіменесом-Браво та Тетяною Стрєбковою

Ектор намагався уникнути чарів Тані, коли знаходився перед об’єктивом камери, але було помітно, що спочатку він соромився і не знав куди дітися, а згодом почав фліртувати ще агресивніше, ніж це робила Таня.

По закінченню телепроєкту з’ясувалося, що цій парі бути. Шеф-кухар декілька разів засвітився, як партнер дівчини на світських раутах, а папараці зробили масу знімків, коли Ектор і його нова обраниця проводили разом час.

Що пов’язує вже не самотнього Ектора Хіменеса-Браво і закохану в нього Стрєбкову

Але майбутнього ця пара не побачила. Невідомо з якої саме причини, але їхні дороги розійшлися. Втім, емоції залишилися.

Пройшло 9 років з їхніх стосунків, але навіть нещодавні випуски, на яких була присутня дівчина наповнені неймовірною хімією між ними. Так у 2019 році пара знов возз’єдналася на екранах і порадувала аудиторію неоднозначними поглядами, кокетством та натяком на продовження роману. Однак, зараз обидва не самотні і будують стосунки з іншими людьми.

Схожі статті