Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому: справа не лише в образі через подружню зраду

Володимир Остапчук та Олена Войченко розлучилися не так давно, але з того часу глядачі почули масу скандалів пов'язаних з цією парою, а також дізналися деталі, на які навіть не розраховували. Серед великої кількості інфоприводів загубилася головна причина конфлікту екс-подружжя. Що ж сталося насправді?

Конфлікт між колишнім подружжям Володимиром Остапчуком та Оленою Войченко не втрачає своєї яскравості. Молоді люди продовжують активно привертати увагу до проблем у родині. Більш того, усі розповіді телеведучого та його колишньої дружини значно відрізняються одна від одної. Втім, в Остапчука є провина, яку він так і не зміг заперечити перед журналістами.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому

Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому

Усі вважають, що Олена Войченко досі не втрачає шансу насолити Володимиру через його зраду. Жінка у деталях розповідає, як негарно зірка поводив себе, перебуваючи у стосунках з нею, як обманював, маніпулював і неодноразово намагався залишити її з дітьми на самоті. Вона не забуває додати, що і зараз Остапчук не надто хвилюється за дітей і бачиться з ними доволі рідко. Але що стоїть за цими обвинуваченнями?

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому

У своїх перших інтерв’ю після офіційного розриву Олена пояснила, чому раз за разом вивертає брудну білизну. Виявляється, знаменитість благав її не розповідати пресі про розлучення. Вони домовилися, що разом сповістять про це, коли будуть готові, щоб це не зіпсувало репутацію зірки.

Однак, він її обманув. Отримавши згоду дружини, Володимир Остапчук через короткий проміжок часу власноруч заявив про розрив, і подав інформацію у вигідному йому світлі. Олена не змогла стерпіти, що її залишили в лузерах, і помстилася екс-чоловіку. Варто віддати належне, вона зробила це гучно та незабутньо.

Схожі статті