Холостячка 2: яким було життя учасників до шоу – Максим Тарапата, Дмитро Шевченко та інші фаворити Злати

Другий сезон найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостячка" наближується до фіналу. Серед усіх претендентів на серце Злати Огнєвіч залишилося всього четверо чоловіків – Максим Тарапата, Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич та Андрій Задворний. А чим вони жили до проєкту?

Вся країна із захватом спостерігає за тим, як співачка Злата Огнєвіч шукає своє кохання в рамках шоу “Холостячка”. Боротьба між учасниками за статус переможця стає більш запеклою, до того ж фаворити з’явилися вже не лише у головної героїні, а й у глядачів. Це також впливає на популярність чоловіків у соцмережах, які заволікають все більше уваги зі сторони публіки новими фото.

Дмитро Шевченко

37-річний Дмитро керує двома бізнесами – клінінговою та будівельною компаніями. Його можна назвати справжнім ловеласом, адже він двічі відбивав дівчат в інших чоловіків. На одній з них Шевченко навіть одружився, весілля було розкішним, однак сімейна ідилія тривала недовго.

Дмитро Шевченко
Дмитро Шевченко. Життя до Холостячки

На “Холостячку” пішов заради серйозних стосунків, які розвинуться у створення сім’ї та народження дітей.

Андрій Задворний

Андрію 31 роки, за освітою він юрист, однак за призванням підприємець – чоловік займається виготовленням розвиваючих іграшок для дітей. Його компанія продає іграшки навіть за кордон.

Андрій Задворний
Андрій Задворний. Життя до Холостячки

На рахунку Задворного один невдалий шлюб, від якого у нього з’явилася донька Кіра. Дівчинка залишилася жити з мамою, але батько намагається приділяти їй максимум своєї уваги.

За рік до участі в “Холостячці” Андрій пережив болісне розставання – обраниця йому зрадила.

Максим Тарапата

Для глядачів 32-річний Максим став одним з найромантичніших бізнесменів проєкту. Він володіє експортно-імпортною компанією та салоном краси в Шанхаї. Останнім керує спільно зі своєю колишньою дівчиною, стосунки з якою не витримали випробування часом.

Максим Тарапата
Максим Тарапата. Життя до Холостячки

Після кількох інших невдалих спроб побудувати міцні відносини, Тарапата і вирішив піти в реаліті-шоу.

Андрій Хветкевич

До своїх 37 років Андрій встиг побудувати успішну IT-компанію, стати чемпіоном Україні и США з фрідайвінгу, а ще він займається підводною фотографією. Зараз Хветкевич змінює місце проживання кожні 4-6 місяців і вже встиг пожити в Майямі, на Гаваях, в Таїланді та Лос-Анджелесі.

Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич. Життя до Холостячки

Андрій одруженим не був, але серйозні стосунки мав. За серце Злати планує боротися до останнього.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.