Холостячка 2: яким було життя учасників до шоу – Максим Тарапата, Дмитро Шевченко та інші фаворити Злати

Другий сезон найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостячка" наближується до фіналу. Серед усіх претендентів на серце Злати Огнєвіч залишилося всього четверо чоловіків – Максим Тарапата, Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич та Андрій Задворний. А чим вони жили до проєкту?

Вся країна із захватом спостерігає за тим, як співачка Злата Огнєвіч шукає своє кохання в рамках шоу “Холостячка”. Боротьба між учасниками за статус переможця стає більш запеклою, до того ж фаворити з’явилися вже не лише у головної героїні, а й у глядачів. Це також впливає на популярність чоловіків у соцмережах, які заволікають все більше уваги зі сторони публіки новими фото.

Дмитро Шевченко

37-річний Дмитро керує двома бізнесами – клінінговою та будівельною компаніями. Його можна назвати справжнім ловеласом, адже він двічі відбивав дівчат в інших чоловіків. На одній з них Шевченко навіть одружився, весілля було розкішним, однак сімейна ідилія тривала недовго.

Дмитро Шевченко
Дмитро Шевченко. Життя до Холостячки

На “Холостячку” пішов заради серйозних стосунків, які розвинуться у створення сім’ї та народження дітей.

Андрій Задворний

Андрію 31 роки, за освітою він юрист, однак за призванням підприємець – чоловік займається виготовленням розвиваючих іграшок для дітей. Його компанія продає іграшки навіть за кордон.

Андрій Задворний
Андрій Задворний. Життя до Холостячки

На рахунку Задворного один невдалий шлюб, від якого у нього з’явилася донька Кіра. Дівчинка залишилася жити з мамою, але батько намагається приділяти їй максимум своєї уваги.

За рік до участі в “Холостячці” Андрій пережив болісне розставання – обраниця йому зрадила.

Максим Тарапата

Для глядачів 32-річний Максим став одним з найромантичніших бізнесменів проєкту. Він володіє експортно-імпортною компанією та салоном краси в Шанхаї. Останнім керує спільно зі своєю колишньою дівчиною, стосунки з якою не витримали випробування часом.

Максим Тарапата
Максим Тарапата. Життя до Холостячки

Після кількох інших невдалих спроб побудувати міцні відносини, Тарапата і вирішив піти в реаліті-шоу.

Андрій Хветкевич

До своїх 37 років Андрій встиг побудувати успішну IT-компанію, стати чемпіоном Україні и США з фрідайвінгу, а ще він займається підводною фотографією. Зараз Хветкевич змінює місце проживання кожні 4-6 місяців і вже встиг пожити в Майямі, на Гаваях, в Таїланді та Лос-Анджелесі.

Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич. Життя до Холостячки

Андрій одруженим не був, але серйозні стосунки мав. За серце Злати планує боротися до останнього.

Схожі статті