“Там був тільки я і дружина”: єдиний син Наталії Сумської одружився. Що відомо про наречену та весілля?

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва видався справжнім красенем. Хлопчина активно грає у театрі, а ще й у кіно. Його любить камера та режисери, але попри свій талант, медійність, юнак веде вельми скромне життя. Зрідка ділиться молодий актор особистим. Втім, весілля приховати не вдалося.

В’ячеслав Хостікоєв – гідний син свого легендарного батька. Він продовжив традицію творчого роду і також подався в актори. Вирісши залаштунками театру, юнак просто не міг піти, наприклад, у менеджери або програмісти. Мельпомена цілком і повністю полонила його серце.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Єдиний син Наталії Сумської одружився

Зараз хлопцю 25 років, а він вже встиг зіграти у великій українській комедії. Втім, після тріумфу на великому екрані, Хостікоєв-молодший не страждає на зоряну хворобу. Живе звичайним життям без публікацій і скандалів у мережі. Його сторінка в інстаграмі ледь налічує трохи більше, ніж 100 світлин за всі роки присутності В’ячеслава там. Та особливу увагу привертає його фото у білій сорочці з метеликом.

Під постом Славу запитали:

“Що це ти мене не покликав на своє весілля?”

Актор пояснив, що гостей на святі в принципі не було. Мотивував це сучасними реаліями епідеміологічної ситуації:

“Корона брат, там був тільки я і дружина”, – розповів молодий митець.

З ким одружився В’ячеслав Хостікоєв?

Відомо, що у сина Наталії Сумської була пасія. Анастасію Рулу, акторку з серіалу “Перші ластівки”, підозрювали у романі зі Славою. Та оженився хлопець не з нею. Вірніше у нього взагалі немає штампу у паспорті, адже його весілля виявилося постановкою. Річ у тім, що Хостікоєв-молодший зіграв провідну роль нареченого. Комедійний фільм заплутав всіх прихильників юнака.

Єдиний син Наталії Сумської одружився

“Скажене весілля-3” дало цьому митцю змогу показати свію майстерність на великому екрані. В’ячеслав з гордістю довів, що династія Сумської-Хостікоєва – має талант.

 

Схожі статті