“Морально не витримую”: Неля Шовкопляс полишила “1+1” – невже роман з Єгором Гордєєвим вимотав зірку?

Неля Шовкопляс яскрава та популярна ведуча. Вона полюбилася глядачам за невимушеність характеру, простоту і професіоналізм. Та навіть такі позитивчики, як Неля сумують у непрості періоди. Своїми переживаннями артистка поділилася у сторіз в Інстаграмі.

У кадрі вона завжди усміхнена та креативна. Шовкопляс справляє враження миловидної дівчини-сусідки, яка зазирнула на чай. Та, виявляється, зараз переживає знаменитість непростий період. У сторіз вона поскаржилася, що відчуває велику напругу і через неї навіть дозволяє собі плакати.

Неля Шовкопляс полишила “1+1” – невже роман з Єгором Гордєєвим вимотав зірку?
“Морально я вже не витримую”, – розповідає Неля, яка навіть не мала сил та настрою зробити собі макіяж.
Неля Шовкопляс полишила “1+1” – невже роман з Єгором Гордєєвим вимотав зірку?
“Втомилася емоційно”, – підсумувала зірка.
Ведуча поскаржилася, що шалений ритм життя, напружений графік вимотали її. Втім втома не фізична, а емоційна. Зірка хоче зупинитися та переосмислити все.
Дійсно, якщо подивитися на минуле знаменитості, то ми побачимо невтомний шлях до телевізійного Олімпу: спершу зміна професії, непросте навчання, потім суцільні зйомки та практика. До всього цього, Шовкопляс мала поратися з малюками – у неї двійко хлопчиків.

Що відомо про роман Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва?

Цих колег часто підозрюють у тому, що вони мають далеко неробочі формальні стосунки. У відмовки обох не вірять, адже бачать, як турботливо ставиться неодружений ведучий до Нелі. У її перший робочий день навіть поїхав забирати її на зйомку на своїй автівці, а спільні святкові світлини, де зірки обіймаються не лишили байдужим нікого.
Та сама Шовкопляс переконує, що вже має обранця, якому подарувала двох чудових діток. Гордєєв же не поспішає одружуватися, адже його влаштовує теперішній холостяцький спосіб життя. Відомо, що тривалий час шоумен багато працював, аби заробити на власну квартиру. Втім, після придбання апартаментів, вирішив не сидіти на одному місці й почав подорожувати.

Схожі статті