Таїсія Повалій зняла обручку і радісна притиснулася до молодого красеня з бородою: “Я по-особливому щаслива”

Відома українська співачка Таїсія Повалій знаходиться у шлюбі зі своїм продюсером Ігорем Ліхутою вже майже 30 років. Про розлучення мови не йшло, але на новому фото артистка позує з більш молодим чоловіком та ще й без обручки на руці. Що б це значило?

Таїсія Повалій вже давно не давала концертів в рідній Україні. Все через гостру реакцію українців на її гастролі в Росії. Співачка пояснює це тим, що на Батьківщині їй не дають можливості заробляти гроші, а кількість її російських фанатів не менша, ніж українських, тож рішення працювати саме там було логічним. Тим більше, що колеги з Росії дуже тепло до неї ставляться.

Таїсія Повалій не дає концерти в Україні
Таїсія Повалій не дає концерти в Україні

Цього разу Таїсія взяла участь у розважальному шоу на “Первом канале”, де разом з нею знімався молодий красень з бородою. Про це вона повідомила новою світлиною у соцмережах, після якої стало зрозуміло, що молодик поруч з артисткою – це її єдиний син Денис від першого шлюбу. Зіркова мама позує зі спадкоємцем у гримерці з радісною усмішкою на обличчі:

“Якось я по-особливому щаслива! Хвилююче дуже зворушливо! Дивовижно-захоплюючий проєкт “Дві зірки. Батьки та діти”. Чекайте!”, – написала Повалій.

Ось як на фото відреагували численні підписники знаменитості:

  • “Яке фото сімейне! Миле і тепле. Ви такі гарні і щасливі!”;
  • “Навіть не віриться, що у вас такий дорослий син. Схожі, все ті ж добрі блакитні очі”;
  • “Син чи чоловік?”;
  • “Вибачте, але думала, новий чоловік”, – пишуть коментатори.
Таїсія Повалій здивувала світлиною без обручки
Таїсія Повалій здивувала світлиною без обручки

Такі думки пояснює той факт, що на безіменному пальці правої руки співачки відсутня обручка, і це чудово видно на фотографії.

Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута
Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута

Нагадаємо, Денис з’явився 38 років тому у шлюбі Таїсії з Володимиром Повалій. Син артистки з дитинства захоплений музикою, а не так давно у нього народився первісток Дем’ян. Таїсія не приховує – онука обожнює всім серцем і з великим задоволенням няньчить малюка.

Схожі статті