Олена Войченко замилувала новим образом

Олена Войченко, колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, відвідала модний показ української дизайнерки.

Днями перекладачка Олена Войченко виклала на своїй сторінці в мережі Instagram нові знімки. На знімках колишня дружина Володимира Остапчука позує у чорній сукні з червоним корсетом і пір’ям на голові. На ногах у жінки були чорні черевики на високих підборах, а в руках червоний клатч. На обличчі легкий макіяж, який підкреслює красу Олени Войченко.

У підписі до знімків перекладачка зазначила, що її любов до українських дизайнерів лише зростає. Варто зазначити, що такий екстравагантний образ Олена Войченко обрала для показу української дизайнерки, який відбувся у Національному музеї літератури України.

 

 

У коментарях думки прихильників перекладачки розділилися. Деяким образ дуже сподобався, а от деяких – відверто шокував. Більшість шанувальників Одлени Войченко засипали її компліментами, порівнявши її обличчя на першому знімку з обличчями жінок на картинах художників ХІХ ст. Загалом жінка отримала стандартні компліменти «красуня», «розкішна жінка» і побажання знайти справжнього чоловіка і відчути жіноче щастя.

Зауважимо, що раніше у інста-сторіз колишня дружина шоумена Володимира Остапчука хизувалася розтяжкою і розповідала про відвідування йоги і роботу над собою. Також у своєму особистому блозі жінка жодного разу не згадала про розлучення з зірковим чоловіком.

На початку осені показала як відвела донечку Емілію до школи. А незадовго до нового навчального року показала нові іобрази і нагадала всім, що вчитися ніколи не пізно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.