Катя Осадча засвітила своє елітне авто вартістю понад 3 мільйони: сама заробила чи Горбунов презентував?

На якому авто їздить телеведуча Катя Осадча? Зірка "Світського життя" вирішила поділитися у своєму особистому блозі знімком свого залізного коня. Як виявилося, Осадча водій зі стажем, зараз вона керує елітною машиною марки Jaguar XJ вартістю майже три мільйони гривень.

Незмінна ведуча телепрограми про життя українських зірок “Світське життя” Катя Осадча вирішила похвалитися своїм залізним конем. Зірка “1+1” опублікувала в особистому блозі нові фотографії, на яких вона позує біля свого автомобіля. Як виявилося, Катя їздить на автомобілі елітного класу марки Jaguar XJ чорного кольору із затонованими вікнами.

Катя Осадча засвітила своє елітне авто
Катя Осадча засвітила своє елітне авто

Вартість цього автомобілю оцінюють від трьох мільйонів гривень на спеціалізованих сайтах. Цей факт розділив прихильників телеведучої на два табори: одні щиро пораділи, що Осадча може дозволити собі покупку мрії, інші, навпаки, – висловили незадоволення та навіть намагалися присоромити зірку за кругленьку суму.

Катя Осадча засвітила своє елітне авто
Катя Осадча засвітила своє елітне авто

“Що за дурощі! Краще б запитали, чи є на що жити людям. У вас одне колесо вартує, як ціла пенсія”, – пишуть обурені коментатори під публікацією Катерини. Сама телеведуча ніяк не відреагувала на негатив, який отримала у свою сторону, тим паче більшість з коментарів виявилися приємними.

Катя Осадча засвітила своє елітне авто
Катя Осадча засвітила своє елітне авто

Осадча поділилася декількома фото поряд зі своїм “залізним конем”. Біля автівки за три мільйони зірка “Світського життя” позувала у молочних штанях кльош з трикотажу, бежевих черевиках, блузі та довгому теплому кардигані з комірцем.

“Кутатися в теплі светри і включати пічку в машині. Зима близько”, – підписала свої знімки Катя.

Нагадаємо, що свій “Ягуар” Осадча купила два роки тому. Тоді знаменитість зізнавалася, що обрала цю автівку, у першу чергу, через комфорт та безпеку. Вже тоді вона отримала безліч негативних коментарів від користувачів мережі, які писали, що ведуча просто вихваляється своїми достатками.

Схожі статті