Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок: Катя Осадча полишила своїх чоловіків удвох голодувати

Щасливий батько та шоумен Юрій Горбунов сповна насолоджується статусом тата. Чотири роки тому дружина Катя Осадча подарувала йому сина Івана, а влітку цього року зіркова родина знову поповнилася - телеведуча народила коханому ще одного сина, якого назвали Данилом.

Сімейство телеведучих Юрія Горбунова та Каті Осадчої у спільноті українського шоу-бізнесу славиться як одне з найщасливіших та найміцніших. До того як офіційно оформити свої стосунки, обоє мали неприємний досвід – Горбунов прожив із першою дружиною 20 років, однак у них так і не народилося спільних дітей.

Катя Осадча разом була разом із першим чоловіком, політиком і бізнесменом Олегом Поліщуком, усього два роки – вони розійшлися у 2004. Однак зірка “Світського життя” подарувала першому обранцю сина Іллю.

Про своє кохання Юрій та Катя оголосили широкому загалу у 2017 році – саме тоді зірки відгуляли пишне весілля. Осадча на церемонії вже була при надії, тож особливо танцювати та веселитися просто не могла.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Зараз у пари двоє дітей. Якщо з новонародженим Данилом більшість часу проводить мама, то Юрій активно займається вихованням старшого Іванка. У своєму особистому блозі шоумен поділився фотознімками, на яких хлопчик позує під час приготування сніданку для тата.

Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок
Юрій Горбунов показав, як маленький син готує йому сніданок

Горбунов саме повернувся з гастролей в Одесі, де виступав на одній сцені з Лілією Ребрик та Олексієм Вертинським. Тож 4-річний Іван вирішив порадувати батька смачним сніданком – підсмажив яєшню. Юрій жартівливо додав, що малюк навіть посолив свій кулінарний шедевр, тому вийшло дійсно смачно.

Телеведучий зізнається, що надзвичайно пишається старшим сином та щодня радіє його новим досягненням. Хлопець ідеально справляється з роллю старшого брата, а також ходить з батьком за продуктами та няньчить молодшого Данила.

Схожі статті