Всі чоловіки Ірини Білик: у кого закохувалася, з ким йшла під вінець та хто наважився виховувати її дітей

Ірина Білик виявилася справжньою серцеїдкою. Артистка за 47 років розміняла безліч шлюбів цивільних та офіційних. Нею захоплювалися дуже впливові та відомі чоловіки. Подивіться, кому свого часу наша Примадонна віддала руку і серце у підбірці про коханих співачки.

Популярна білявка та смілива експериментаторка з легкістю закохала у себе пів України. Артистка ще у 1990-х вирізнялася серед усіх дівчат на сцені. Смілива зачіска, виразно підкреслена жіночність, закордонний стиль музики та манери виступу на сцені. Сама ж Ірина завжди жила серцем і тому питання про те, чи є у неї обранець – ніколи не стояло.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Всі чоловіки Ірини Білик: Юрій Нікітін

Перший фактичним чоловіком української Примадонни був продюсер Юрій Нікітін. Пара познайомилася на фестивалі. Втім, вже у 1998 році Ірина зустріла манекенника Андрія Оверчука. Почуття були сильними.

Ірина Білик та Андрій Оверчук
Всі чоловіки Ірини Білик: Андрій Оверчук

Пара уклала шлюб, а співачка подарувала обранцю сина Гліба. Та вже у 2002 Білик втекла від екс-коханого.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Всі чоловіки Ірини Білик: Діма Коляденко 

За рік доля їй подарувала найвідоміший роман. Дмитро Коляденко без тями полюбив співачку. Навіть попри розрив, знаменитості інколи спілкуються і зараз.

Четвертим обранцем став Дмитро Дікусар. Пару об’єднав танцпол. Роман б

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Всі чоловіки Ірини Білик: Дмитро Дікусар

ув настільки феєричним, що шлюб вирішили укласти у найяскравішому місті – Ріо-де-Жанейро. Кадрами з подорожі милувалася вся країна, але кілька років – і закохані розбіглися.

Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим заради іншого чоловіка
Всі чоловіки Ірини Білик: Аслан Ахмадов

П’ятий офіційний коханий Ірини, Аслан Ахмадов, відомий вже всім. Зараз пара розлучилася, але продовжує виховувати сина Табріза. Щоправда, на відстані. Останнє розлучення стало непростим випробуванням для знаменитості. Її переживання помінтні у кожному інтерв’ю. Втім, поп-діва наголошує, що змогла зберегти дружні стосунки з колишнім. Він, до речі, відвідував Київ цього року та зупинявся в Ірини. Аслан завітав до сина, провів з ним відпустку, а ще зняв для знаменитості новий кліп.

Схожі статті