Катерина Кухар продемонструвала елегантний образ

Катерина Кухар, прима-балерина і суддя танцювального проекту «Танці з зірками», вражає образами на кожному ефірі.

На 7-му ефірі танцювального проекту «Танці з зірками», що відбувся 11 жовтня, прима-балерина національної опери України Катерина Кухар зачарувала всіх стриманим образом. Танцівниця була одягнена у стриману чорну міні-сукню з коміром-стійкою, святковий вигляд якій надавало оздоблення під назвою «діамантова сітка». Саме оздоблення складалося з глянцевих чорних стрічок і біжутерії в місцях перетину малюнку. Волосся балерина зібрала у високий хвіст і доповнила образ сережками. Варто зауважити, що це перший ефір, на який Катерина Кухар одягла прикраси, оскільки не носить їх через професію навіть у  повсякденних образах. Завершила образ прима-балерина стриманим лаконічними макіяжем з акцентом на очі.

Образ Катерини Кухар у 7-му ефірі
Образ Катерини Кухар у 7-му ефірі

Це був не перший вражаючий образ балерини. На минулому ефірі вона з’явилася у червоно-білій сукні міді з довгими рукавами. Волосся Катерини Кухар було розпущене і прикрашене заколкою з квітами.

 

https://www.instagram.com/p/CGNZ0VrBCSG/

 

У коментарях під знімком шанувальники балерини звернули увагу не на образ, а на оцінки, які Катерина Кухар ставить учасникам проекту «Танці з зірками» і її висловлювання на адресу пар. Зокрема прихильники зауважили, що минулого ефіру  вона наговорила образливих слів Дар’ї Петрожицькій, але при цьому змовчала про Ольгу Фреймут і зазначили, що «Фреймут – це позор. Вона навіть ноги переставляти не вміє» і попросили «припинити тягнути її за вуха».

Зауважимо, що це не єдині епатажні образи зірки балету. У попередніх ефірах прима-балерина вражала глядачів сіро-рожевою сукнею, вінтажною чорною сукнею від Dior.

Нагадаємо, що прима-балерина Катерина Кухар прийняла виклик на танцювальний батл з сексуальності від учасниці проекту Ольги Фреймут.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.