Молода дружина Віктора Павліка Репяхова мріє вийти заміж ще раз: шлюб зі співаком не задовільняє потреби

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що хотіла б вийти заміж ще раз. Не дивлячись на те, що у благовірної артиста було камерне весілля, вона не задовільнила свої потреби і мріє про справжнє торжество. Чи влаштує Віктор Франкович, який скаржиться на фінансові проблеми, весільну церемонію своїй обраниці?

Кохання Віктора Павліка та його молодої дружини Каті з самого початку будо заплямоване скандалами. Зірка вів не самий кращий образ життя, зраджував дружині і його роман з концертною директоркою став просто черговою інтрижкою для більшості його фанів. Але ці стосунки стали для нього дверима у новий етап життя. Після смерті єдиного сина, він полишив дружину і розписався з коханкою. На той час вони були разом 5 років.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова мріє вийти заміж ще раз

Тому Репяхова рідко говорить саме про особисте спілкування із Павликом. Цього разу на відпочинку під час прогулянки пара натрапила на наречену та нареченого, на що сама дівчина помітила:

Катя Репяхова мріє вийти заміж ще раз

Однак, через траур та відсутність грошей після процесу розірвання шлюбу Віктор Франкович не зміг подарувати своїй коханій справжнє весілля. Чоловік обіцяв його влаштувати і церемонія відклалася на невизначений термін. Потім дівчина завагітніла, і справа суттєво затягнулася.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова мріє вийти заміж ще раз. Скріншот сторінки концертної директорки

Але Катя, як справжня жінка, днями нагадала коханому про невиконану обіцянку. Під вас прогулянки зіркове подружжя наштовхнулося на молодят і Катя одразу ж підживила ситуацію коментарем:

“Зустріти наречену – добрий знак. Я теж хочу весілля (у нас із чоловіком його не було”, – написала Репяхова.

Варто відмітити, що світлини у весільні сукні у Каті є, але це зовсім не те, чого б вона хотіла. Власне, заміж дівчина виходила у білому брючному костюмі. Після розпису пара пішла у ресторан, де відмітила початок шлюбного життя.

Схожі статті