Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина: 4-річному Івану позаздрять навіть олігархи

Народився зі срібною ложкою у роті, на оксамитових пелюшках. Саме так можна сказати про сина зіркового подружжя Юрія Горбунова і Катерини Осадчої. Лише подивіться, як балують його батьки. Не в кожного дорослого є власний автопарк, а 4-річний хлопчина вже може ним похизуватися.

Юрій Горбунов в Інтернеті має репутацію зразкового татуся та сім’янина, з якого можна брати приклад усім чоловікам. У 2017 році він одружився на незмінній ведучій “Світського життя” Каті Осадчій. Під час весільної церемонії зірка вже була вагітною, тож через кілька місяців подарувала коханому сина Івана.

Вагітна Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та їхнім сином
Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та їхнім сином

Вже чотири роки пара насолоджується батьківством, однак не поспішає знайомити хлопчика з широкою аудиторією. І Катя, І Юрій публікують багато відео та фотографій в особистих блогах буквально щодня. Вони обожнюють влаштовувати сімейні відпуски, прогулянки, пікніки та просто проводити час разом. Однак обличчя їхнього Івана на цих кадрах вловити неможливо.

Влітку 2021 року у подружжя народився ще один син Данило. Зараз Осадча більшість часу проводить з новонародженим, хоча паралельно встигає працювати у кадрі, а також випускати свою лінію одягу – нещодавно вона презентувала нову колекцію з Андре Таном.

Катя Осадча втікла до іншого чоловіка
Катя Осадча та Андре Тан

Зі старшим Іваном більшість часу проводить батько. Він навчає сина готувати сніданок, водить його у розважальні центри, грає з ним у м’яча та займається разом із хлопчиком домашнім хазяйством.

На своїй сторінці в Інстаграм Горбунов розповідає й про хобі малюка. Виявляється, Іван обожнює машини та все, що з ними пов’язано. Його зірковий татусь показав своїм прихильникам автопарк сина, який налічує десятки іграшкових машинок різного кольору та розміру.

Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина
Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина

Нагадаємо, що до шлюбу з Катею Осадчою Юрій Горбунов прожив із першою дружиною майже 20 років, спільних дітей у пари не було. Натомість сама телеведуча виховує 19-річного Іллю від першого чоловіка.

Схожі статті