МастерШеф 11 випуск 13 від 13.11.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

Популярне українське кулінарне шоу продовжується і починає перетворюватися в справжній двобій. Аматори швидко набираються досвіду і демонструють його, доводячи глядачам, що дива існують. Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 13 від 13.11.2021?

Цей випуск перетворився на справжнє пекло, адже суті обирали десятку фіналістів, які будуть боротися за головний приз. Завдання були нелегкі, ба більше, це було серйозне випробування на міцність.

МастерШеф 11 випуск 13 від 13.11.2021: хто покинув шоу

Одинадцять учасників мали поділитися на команди і обрати капітанів. На цей раз лідери не набирали учасників у команди. Їм довелося придумати меню з трьох страв, розробити концепцію та закохати в неї інших учасників, щоб вони захотіли приєднатися до капітана. Як тільки одна із команд приготувала свої страви, судді зупинили процес приготування в інших команд.

Правила такі, що Ектор відправляє усю команду на балкон, якщо хоча б одна страва не подобається. При цьому одна команда має можливість заробити грошовий приз. Гроші розподіляються за тим, хто скільки заробив. І на цей раз чорний фартух отримала дівчина, яка менше за всіх заробила грошей.

МастерШеф 11 випуск 13 від 13.11.2021: хто покинув шоу

Так, стало відомо, що кулінарне шоу покидає Даша. Дівчина не впоралася з таким складним завданням і відправляється додому. Б

МастерШеф 11 випуск 13 від 13.11.2021: хто покинув шоу. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці соціальній мережі Instagram

Варто відмітити, що глядачі як завжди не задоволені результатом. Хоча це було очікувано, а деякі взагалі називала це спойлером, все ж таки аудиторія мрія про те, щоб з шоу пішла Світлана. Тим не менш, виліт Даші багатьом зрозумілий. Фанати шоу вважають, що вона нас достатньо сильно, щоб продовжувати боротьбу серед фіналістів.

Схожі статті