Як виглядають рідні сестри Віри Брежнєвої-Галушки? Розкішні красуні, які ділили одного чоловіка на чотирьох

Відома російська виконавиця українського походження Віра Брежнєва вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповіла не тільки про плани на майбутнє материнства, але й показала своїх рідних сестер, які залишаються для неї найближчими людьми.

Відома вітчизняна телезірка Віра Брежнєва народилася у небагатій родині, де, окрім неї, було виховувалося ще три дівчинки. Усі — білявки, схожі за характером та манерою розмовляти.

Як виглядають рідні сестри Віри Брежнєвої-Галушки

Після того, як Віра Галушка перетворилася у справжню діву, вона зробила усе для своїх родичок, щоб вони жили кращим життям.

Як виглядають рідні сестри Віри Брежнєвої-Галушки

Навіть зараз у стосунках жінок панує повна ідилія. За словами співачки, зараз вони перебувають у спеціальному чаті в месенджері, і не проходить ані дня, щоб у ньому не з’явилося повідомлення від одної із сестер.

Як виглядають рідні сестри Віри Брежнєвої-Галушки

На днях артистка дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Життя відомих людей”, у якому в черговий раз згадала своє минуле, де не було грошей, слави та світської спільноти. Натомість, вона була вимушена працювати з 11 років, адже була великою ентузіасткою. А також пригадала, як вони жили з сестрами.

Як виглядають рідні сестри Віри Брежнєвої-Галушки

Насправді, мама дівчат стала для них їхньою подружкою, а от батько виконував роль голови сім’ї. Віра пожартувала, що на них чотирьох, був лише один чоловік. І доволі суворий. Адже тато слідкував за дисципліною. І варто віддати належне, підхід батько дав хороші плоди.

Разом з Вікторією, Анастасією та Галиною Віра світиться не тільки в соціальних мережах, але й на світських заходах. Дівчата стали невід’ємною частиною світу впливових та знаменитих, і зараз крутяться саме у таких колах.

Схожі статті