“У нас роман з колегою”: Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки, у якому пролунали зізнання в коханні

Відома українська телеведуча Лідія Таран відреагувала на відеоролик, який був опублікований її колегою Нелею Шовкопляс. Матеріал був відзнятий у гримерці студії ТСН і викликав позитивні емоції у користувачів мережі. Що саме сталося поза камерами, читайте у нашій статті.

Відома українська телеведуча Лідія Таран роками інтригує фанатів таємничим особистим життям. Після розриву стосунків з Андрієм Доманським у житті знаменитості, звісно, були обранці, але зірка настільки вміло ховала їх, що виникає враження ніби всі ці роки вона залишалася самотньою.

Лідія Таран захопила Андрія Доманського своєю гнучкістю
Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Нещодавно на особистій сторінці колеги Лідії Таран Нелі Шовкопляс з’явилося цікаве відео, на якому знаменита білявка постала у гримерці студії новин ТСН. Під час зйомки телеведучу вдягали у розкішну золоту сукню з вирізом на спині.

Образ доповнили елегантною зачіскою, яскравим вечірнім макіяжем та великою кількістю хайлайтеру. Теледіва виглядала настільки розкішно, що її колега не стрималася, і заявила, що будь вона чоловіком, вона одразу ж в неї б закохалася.

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Тільки-но відео було оприлюднено, як Лідія Таран зробила репост на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і зробила розкішний допис. Вона пожартувала над журналістами і власноруч написала гучний заголовок:

” Шок! У нас роман з колегою”, — і відмітила Нелю Шовкопляс.

У цей день телеведуча не тільки дивувала, але і дивувалася сама. Вона не втрималася і поділилася маленьким відкриттям: виявляється хайлайтер, який зазвичай наносять на скули, підборіддя та ніс, також наносять і на спину. Варто відзначити, що цей елемент макіяжу можна наносити куди захочеться, якщо є бажання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.