Як виглядає перший чоловік бек-вокалістки Олега Винника Таюне: ефектний красень з немаленьким капіталом

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне така ж таємнича, як і сам співак. Про своє особисте життя не говорить, в сольні співачки не вибивається, але в мережі вдалося знайти фото Таїсії Сватко з першим чоловіком, який показав їй, що таке справжнє кохання. Що ж відомо про цього красеня?

Зіркою Таю зробив Олег Винник – головний вовк країни або повелитель вовчиць, як його жартома називає публіка. Подейкують, що музикантів насправді поєднують не лише робочі стосунки, а й романтичні, і розпочалися вони давно в юності.

Так, першим чоловіком Таюне вважається Олег Винник. Познайомилася пара студентами під час навчання в музичному училищі в місті Канів. Колишні викладачі артистів підтвердили цю інформацію журналістам та розповіли, що мали змогу спостерігати за зародженням почуттів між Таїсією і Олегом з самого початку.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Навіть на архівних фото з випускного альбому подружжя видно, що вони обіймаються.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

За словами односельчан Винника з села Червоний Кут, де він провів дитинство й виріс, весілля Олега і Таюне зібрало близько двохсот гостей, столи ломилися від їжі, гуляли майже тиждень з усіма родичами, сусідами і вчителями. Молодята дотримувалися українських традицій та ділили коровай.

Згодом після одруження Винник і Сватко стали батьками хлопчика, якого назвали Юліаном. На той момент ще невідомий в Україні співак будував кар’єру в Німеччині, тож спадкоємець пари ріс за кордоном. Зараз він там і живе, а також підкорює спортивні вершини – Юліан професійно займається плаванням.

Олег Винник і Таюне
Першим чоловіком Таюне став Олег Винник

Як любляча дружина, Таїсія підтримує бажання Олега не виносити особисте життя на широкий загал, тому зберігає мовчання і не дає інтерв’ю пресі. Фанати зіркового подружжя тим часом сподіваються, що перший чоловік Таюне Винник так і залишиться її єдиним, як і вона для нього, а їхня історія кохання триватиме вічно.

Попри це, навколо співака ходить безліч чуток про романи з іншими жінками. Детальніше в наступному відео:

Схожі статті