Життя розбилося на частини: як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз — рак

Зірці плюсів Аллі Мазур довелося пройти через страшне випробування, яке по силах зовсім не кожному. Телеведуча вижила у боротьбі з онкозахворюванням і тепер перед нами постала зовсім інша Алла, яка не боїться коротких зачісок і готова говорити про відверті речі.

Про страшний діагноз Алли Мазур глядачі тривалий час здогадувалися. Телеведуча почала з’являтися на телебаченні у перуках, що, звісно, не могло приховатися від аудиторії.

Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Плітки про рак швидко розповзлися і зірка, побачивши реакцію аудиторії, наважилася зробити крок, який її жахливо лякав.

Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Алла більше не могла приховувати, що бореться за своє здоров’я з раком молочної залози. Зізнатися у тому, що її життя у небезпеці для неї було найважчим. Після того, як вона дізналася про ремісію, вона змогла говорити про це набагато спокійніше.

Стрижка подовжений боб на Аллі Мазур
Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Так, телеведуча не приховує, що стрес не давав їй визнати безвихідь, у яку вона потрапила. Жінка боролась на автоматі. Але навіть ця страшна ситуація допомогла їй подивитися на життя з іншої сторони. Раніше журналістка не могла себе уявити з короткою зачіскою на людях — їй було соромно подумати про те, щоб вийти на публіку лисою. Тепер же жінка розуміє, що це абсолютно нераціональна фобія.

Коли вона лікувалася, вона також зрозуміла, що у людей є великий пробіл у знаннях щодо того, як необхідно підтримувати важкохворих. Так як сама вона боїться побачите жалість в очах інших, то й підтримку приймала важко. Тепер же Алла Мазур вчить інших, які слова необхідно підбирати у розмовах з онкохворих, і як пропонувати свою поміч, щоб не образити і не лякати тих, хто бореться з раком.

Схожі статті