(ФОТО) Як виглядає і ким працює колишній Ольги Мартиновської, від якого зірка “МастерШефу” народила дитину?

Ольга Мартиновська - одна з найбільш загадкових зірок українського шоу-бізнесу. Молода і перспективна - вона швидко стала зіркою "МастерШефу". Як же ж складається її особисте життя? Хто був одружений на красуні з кулінарним талантом і кому вона подарувала доньку?

Попелюшка з Миколаєва. Так у мережі охрестили Олю Мартиновську. У 3-му сезоні кулінарного проєкта “МастерШеф” вона обігнала всіх за кулінарною вправністю і витонченістю смаку. Талант оцінили високо не лише у рідній Україні, а й далеко закордоном. Французи дуже вподобали нашу студентку і у школі Le Cordon Bleu її визнали однією з найкращих. Попрацювавши закордоном, знаменитість повернулася на Батьківщину, де її чекали не лише лаври, а й підстерігав Купідон.

Ольга Мартиновська з дочкою Вірою
Як виглядає і ким працює колишній Ольги Мартиновської

Як виглядає чоловік Ольги Мартиновської?

Це сьогодні з ким лише Мартиновській не приписують романи. Дійшло до того, що її запідозрили у зв’язках з самим Ектором Хіменесом-Браво. Зараз на сторінці зірки в Інстаграмі неможливо знайти спільних світлин з її колишнім обранцем. Втім, відомо, що руку і серце попросив в артистки Іван Кобець.

Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець
Як виглядає і ким працює колишній Ольги Мартиновської

Пише весілля відбулося у 2015, а вже наступного року у пари народилася чудова дівчинка, схожа на янголятко. Назвали Вірою.

Цікаво, що Іван був колегою Ользі. Ще один непересічний факт про пару: чоловік виявився молодшим на 5 років за обраницю. Сама ж жінка не раз зазначала, що відчувалося у цих стосунках: вона була енергетично сильнішою за коханого. Її активна натура завжди штовхала уперед всі справи.

Весілля Ольги Мартиновської
Як виглядає і ким працює колишній Ольги Мартиновської

Офіційно пара розбіглася у 2020 році. Втім, є також інформація про те, що подружжя не жило разом з 2018. Дитина лишилася, звісно, разом з мамою.

У мережі пліткували, що молодий Іван занадто часто був у відрядженнях, де знаходив собі нових “гастрольних дружин”. Сама ж Мартиновська не дуже любить обговорювати цю тему.

Схожі статті