Сину Тіни Кароль – 13 років: Веніамін до мурашок нагадує покійного тата і вже не соромиться давати інтерв’ю

Веніамін Огір - хлопець, якому доля підготувала непросте випробування. Йому довелося рано подорослішати, адже розбита горем мама так потребувала любові і підтримки. Сьогодні юнак святкує День народження. Подивіться тільки, як виріс та змужнів син Євгена і Тіни.

Веніамін Огір. Ім’я дала йому мама. Тіна обожнює сенс, який вклали греки у це слово. Від тата хлопець успадкував очі, благородні риси обличчя. Тим не менш, співачка бачить у ньому все більше своїх якостей.

Та попри горе пережите разом з мамою, юнак живе окремо. Ще зовсім маленького шестирічного хлопчика Тіна відрядила до Великобританії. На таке непросте рішення співачка зважилася через те, що хотіла дуже дати своїй дитині гарну освіту.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Сину Тіни Кароль – 13 років

Про життя закордоном Веня розповів у своєму першому інтерв’ю. Виявляється, туманний Альбіон став не таким же й чужим для сина Кароль. Хлопець розповів, що у нього є велика компанія друзів там. Він знається майже з 50-ма ровесниками, але у компанії ніколи не буває головним.

У пріоритеті для нього навчання. На День народження мріяв найбільше про те, щоб мама подовше з ним би провела часу. Так бажав 10-річний Веніамін, а 13-річний іменинник відзначатиме з ненькою зустрівся сьогодні в Англії.

Сину Тіни Кароль – 13 років

“Я вся для тебе. З Днем народження, моє щастя”, – написала мама Тіна.

Як Веніамін ставиться до кар’єри мами?

Не секрет, що образ співачки став більш розкутим. Артистка дозволила собі знову відчути себе бажаною та розкішною жінкою. Втім, син дуже позитивно сприймає такі зміни. Він був на фестивалі Atlas Weekend та репетиціях-підготовках до нього.

На камеру юнак розповів, що дуже сильно любить мамі і тому підтримує її завжди.

Сину Тіни Кароль – 13 років

Сама Тіна не приховує, що їй подобається, як її дитина ставиться до творчості. Єдине про що досі переживає Веня – це поява сестрички. За словами Кароль, він ревнує її, наче малюк, але плани на доньку все одно у неї є.

Дізнайтеся більше про життя сина співачки у відео:

Схожі статті