“От і казочці кінець”: Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки в день народження переможця “Холостячки”

Переможець першого сезону "Холостячки" Олександр Еллерт 18 листопада святкує свій 35 день народження. Свято комік і шоумен проводить без головної героїні романтичного шоу - акторки Ксенії Мішиної. Колишні закохані відписалися один від одного в соціальних мережах - здається, їхній роман остаточно завершився.

Пара коміка та учасника “Ліги Сміху” Олександра Еллерта та акторки Ксенії Мішиної була однією з найулюбленіших серед українців. За їхніми стосунками спостерігали сотні тисяч користувачів мережі – закохані дійсно випромінювали любов і щастя.

Познайомилися Ксенія та Олександр на першому сезоні шоу “Холостячка”, де акторка була головною героїнею. Еллерт ще з першої серії заявив, що він прийшов на телепроєкт з чіткою ціллю: “Мішина має стати Сашина”, – так говорив шоумен. І йому це дійсно вдалося, у фіналі серце артистки обрало саме його.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відгуляли весілля
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт 

Після завершення “Холостячки” Ксенія та Олександр продовжували руйнувати міф про те, що після подібних шоу нікому з учасників не вдається зберегти кохання, або взагалі всі події в кадрі – просто сценарій. Мішина та Еллерт почали жити разом, познайомили своїх дітей, багато подорожували.

Їхнє розставання стало для прихильників справжнім ударом і стресом – всі були впевнені, що цей роман закінчиться весіллям. Через декілька місяців після гучної заяви знову з’явився шанс на примирення – актор почав натякати в особистому блозі на примирення з коханою, хоча сама Ксенія ніяк не коментувала ці слова колишнього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

І ось 18 листопада в день народження Еллерта фанати їхньої пари втратили остаточну надії на романтику та кохання між своїми кумирами. Користувачі мережі помітили, що екс-закохані відписалися один від одного в мережі Instagram та повидаляли усі спільні фотографії.

Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки
Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки

Дехто навіть припустив, що Мішина могла заблокувати колишнього обранця в соціальних мережах, адже під її фотографіями зникли навіть його старі коментарі.

Схожі статті