Вагітна Соломія Вітвіцька на підборах показала живіт і обговорила поповнення: “Вихід молодих батьків”

Зірка плюсів Соломія Вітвіцька на день змінила місце своєї роботи та постала в неочікуваному амплуа. Телеведуча замість Каті Осадчої взяла інтерв'ю у молодої пари. Усе це відбувалося на премії, на яку зірка одягла сукню, що підкреслила її округлий живіт.

Після того, як зірка “Світського життя” Катерина Осадча стала матір’ю втретє, їй на поміч приходять колеги, що беруть на себе частину її обов’язків. Час від часу в ефірі програми ми маємо можливість побачити не Катю, а когось з українських селебритіз. На цей раз цю роль на себе взяла Соломія Вітвіцька, яка має великий досвід у журналістиці.

Вагітна Соломія Вітвіцька на підборах показала круглий живіт

На особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явилися відповідні публікації, у яких Соломія показала, як проходить її робочий день на новій посаді. Знаменитість відвідала премію від журналу ELLE і взяла інтерв’ю у зіркового подружжя MamaRika та Сергія Середи.

Нещодавно молоді люди стали батьками вперше. Тому співачка прозвала цю подію як:

“Вихід молодих батьків”

Вагітна Соломія Вітвіцька на підборах показала круглий живіт. Скріншоти особистої сторінки зірки плюсів.

Хоча говорили про поповнення у сім’ї музикантів, ні від кого не могло приховатися, що у Соломії талія була наче у вагітної жінки. Цілком імовірно, що пишна сукня створила ефект животику, але відкидати ймовірність майбутнього поповнення у сім’ї ведучої також не варто.

Досі Соломія Вітвіцька не наважувалася народжувати дітей. Сімейний статус ведучої також викликає питання. Рік тому вона розлучилася з Владом Кочатковим, але чоловік постійно знаходиться поруч з екс-обраницею, що наштовхує фанатів на думку про возз’єднання зірок. Так, режисер проводжає Соломію до аеропорту, зустрічає з подорожей, дарує їй квіти та супроводжує на весіллях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.