Полянський ощасливив Аліну Гросу, яка вже мріє про весільну сукню: “Хочеться раз на рік виходити заміж”

Популярна українська співачка Аліна Гросу щаслива у стосунках з російським актором Романом Полянським, який заради коханої навіть переїхав до України. Пара не приховує – збирається разом будувати будинок і в майбутньому завести дітей, тож розмови про друге в життя виконавиці весілля не припиняються.

У 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Весілля було пишним, розкішним і неймовірно дорогим, а гуляв на ньому весь бомонд вітчизняного шоу-бізнесу. Втім, сімейного щастя в цій парі не було, адже розлучилися вони ще до першої річниці.

За словами співачки, одруженням молоді люди намагалися врятувати стосунки, які вже дали тріщину, однак не вийшло. Зрештою обранець просто поставив артистку перед фактом, що знайшов іншу жінку.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова

Розлучення Аліна переживала важко, саме в той момент вона почала співпрацювати з актором Романом Полянським – знімати разом кліп. Зірки здружилися, і згодом між ними промайнуло дещо більше, аніж просто дружба. Зараз між закоханими все серйозно і вони вже обговорюють плани на спільне житло. В інтерв’ю Гросу розповідала, що спочатку вони хотіли квартиру, але потім вирішили, що будинок буде кращим варіантом. Особливо враховуючи, що в майбутньому хочуть мати дітей.

Аліна Гросу і Роман Полянський планують дітей
Аліна Гросу і Роман Полянський планують сімейне життя

Також уважні фанати не могли не помітити, що у соцмережах Аліна все частіше викладає фото у весільних сукнях. Більшість сприймають це як натяк на одруження з Полянським, тож в програмі “Ранок з Інтером” Гросу нарешті розповіла, чи збирається заміж за Романа:

“Ні, весілля я вже відгуляла два роки тому. І мені якось не дуже хочеться раз на рік виходити заміж. Насправді я планую відкривати весільний салон. По-перше, тому що мені це дуже подобається, а по-друге, це наш сімейний бізнес”.

До речі, у Полянського вже є дитина від першого шлюбу. Аліна підтримує теплі стосунки з дочкою коханого і з великим задоволенням проводить час з нею і з Романом – наче справжня родина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.