Оля Полякова переживає кризу у шлюбі з Вадимом та обговорює його розірвання: “Ми будемо розлучатися”

Останнім часом фанати творчості Олі Полякової підозрювали, що вона має певні проблеми у стосунках з чоловіком, який майже не з'являється разом з нею заходах та не супроводжує під час відпочинку. Співачка вперше розповіла, чи збирається розлучатися та чому.

Днями світ побачив новий випуск ток-шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової “Дорослі дівчата”, у якому Суперблондинка розповіла, чому не хоче розлучатися зі своїм чоловіком Вадимом Бураковським. При цьому, зірка дала зрозуміти, що питання розірвання шлюбу виникало перед ними неодноразово.

Оля Полякова переживає кризу у шлюбі з Вадимом

В родині Олі Полякової сталося горе — померла її свекруха
Оля Полякова переживає кризу у шлюбі з Вадимом

Так, підозри щодо негараздів у шлюбному житті співачки виникали в головах і фанатів доволі часто. Адже бізнесмен не надто переймається щодо супроводження коханої дружини на світських заходах, і без проблем відпускає її на відпочинок за кордон. Більш того, Маша натякнула, що Вадим не надто заможна людина на даний момент і має певні фінансові проблеми.

Головною причиною, за якої артистка не готова попрощатися зі своїм благовірним — складність процесу. Оля не воліє переживати розподіл майна, і тим паче залишати Вадима без нього.

“Не хочу ділити свій будинок. Тому що це складна структура. “Давай розлучимося”. Кажу: “Давай! Що будемо робити? Сядемо і домовимося, як ми будемо розлучатися”. У підсумку він мені каже:”Я піду й залишу тобі все”. Я відразу кажу: “Як можна кинути таку святу людину?”, – поділилася співачка.

Варто відмітити, що на артистку зареєстровано безліч автомобілей та жилплощ. Вона завжди відкрито говорила про те, що застрахувала себе на випадок, якщо її коханий захоче піти до іншої. Мовляв, в неї дві доньки, і вона має забезпечити їх усім необхідним, а головне — спокоєм за своє майбутнє.

Схожі статті