Камалія вагітна? 44-річна співачка не вдагала з сукнею і засвітила ледве помітний животик (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія щаслива у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром, якому народила донечок Арабеллу і Мірабеллу. Двійнята дісталися зірці дуже непросто, але свій материнський ресурс вона не вичерпала. Ба більше, цього разу артистка дала привід для пліток про чергове поповнення в родині.

Камалія мріяла стати мамою завжди. Коли вона нарешті знайшла своє жіноче щастя у вигляді Мохаммада Захура, почала втілювати мрію про материнство у життя. Втім, довгий час співачці не вдавалося завагітніти. Коханий підтримував безутішну дружину, як тільки міг, а також забезпечував її найкращими лікарями-репродуктологами.

Зрештою роки походів по лікарням були того варті – у 2013 році Камалія народила дівчат-двійнят. Щасливі батьки назвали дочок незвичайними іменами Арабелла та Мірабелла. Ім’я Арабелла означає – дитина, вимолена у Бога, а Мірабелла – дивовижна.

Камалія з родиною
Чоловік і діти Камалії

Сестри забезпечені усім найкращим. Навчаються дівчатка в Міжнародній британській школі за 20 тисяч доларів на рік, вони відвідують безліч різноманітних гуртків – гімнастику, плавання, кінний спорт, музику. Артистка запевняє – така зайнятість не з-під палиці, донькам однаково подобається усе перелічене, тож кидати щось з цього вони не хочуть.

Про наступне поповнення Камалія і Захур розмов у публічному полі не ведуть, але привід підозрювати їх у цьому з’явився після оприлюднення фото і відео з модного показу дизайнера Elie Roukoss, на якому серед гостей було присутнім і зіркове подружжя.

Камалія вагітна?

Для світського виходу співачка обрала мінімалістичну обтягуючу чорну сукню з високими вирізами на спідниці і ефектним декольте. Свій елегантний образ знаменитість доповнила класичними туфлями-човниками, ошатною зачіскою і яскравим макіяжем, та увагу привертає дещо інше – ледве помітний животик, який проглядається з-під плаття. Крім того, чоловік Камалії ніжно обійняв дружину, поклавши руку якраз на талію.

Камалія засвітила круглий живіт в обтягуючій сукні
Камалія засвітила круглий живіт в обтягуючій сукні

Більше цікавого про особисте життя найбагатшої співачки України дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.