Дзідзьо розповів про жінку, любов до якої затьмарила його дружину: “Якби я мав можливість з нею поговорити”

Розлучення Дзідзьо та його вже колишньої дружини Ярослави стало сенсацією у вітчизняному шоу-бізнесі. Пара, яка ніколи не потрапляла у жодні скандали стало головною темою для журналістів, глядачів і найвірніших фанатів. З цього моменту виконавець став відкриватися по-іншому.

Майже усі представники преси ставлять колишній дружині Дзідзьо Ярославі Притулі-Хомі одне і те саме питання: чи зраджував Михайло коханій у шлюбі. Ярослава відповісти не може.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Дзідзьо розповів про жінку, любов до якої затьмарила його дружину

Ольга Цибульська навідріз заперечує можливий роман з кумом, а Дзідзьо, якщо і говорить про коханих жінок, то точно не про тих, до яких міг стрибати в гречку. У програмі “Зірковий шлях” він розповів про свої ніжні стосунки з бабусею.

Оля Цибульська вирішила поставити крапку в історії батьківства Дзідзьо
Дзідзьо розповів про жінку, любов до якої затьмарила його дружину

Дзідзьо розповів про жінку, любов до якої затьмарила його дружину

Так, в інтерв’ю виконавець згадав, яку роль у його житті відіграла баба Катерина, яка виростила та викохала майбутню зірку.

“Бабця Катерина, вона мене викупала, та викохала піснями тими. Тоді ще інтернету не було, вона просто радіо вмикала. Там було таке маленьке радіо і зошит, на якому було написано “для Михайлика”. І якщо чесно, якщо я зараз мав можливість з нею поговорити, я би їй так багато подякував”, – зізнався артист журналістці в бесіді на честь його Дня народження.

Бабця Катерина — це дружина діда Михайла Хоми, прізвисько якого він і взяв у якості сценічного псевдоніму.

Дзідзьо розповів про жінку, любов до якої затьмарила його дружину. Артист разом з мамою

Зараз артист взагалі намагається дослідити свою генеалогію, розпитує про поведінку предків, зокрема Катерини та дідуся Дзідзьо. А тема з батьком, який помер у віці 37 років взагалі викликає у артиста шквал емоцій, які він не може приховати навіть перед телевізійними камерами.

Схожі статті