Вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт, але сама себе і видала: майбутні батьки з Потапом

У вагітності Настю Каменських підозрюють ледь не щодня, а питання майбутнього поповнення в родині співачки та її чоловіка-продюсера Потапа не дає спокою численним фанатам. Від вичерпних коментарів з цього приводу зіркова пара утримується, однак інтригуючі фото з натяком говорять самі за себе.

Досить довго Потап і Настя приховували від публіки стосунки, адже, як виявилося пізніше, іскра між ними промайнула, ще коли Олексій був одруженим на Ірині Горовій. Вперше офіційно про своє кохання артисти розповіли в день гучного і пишного весілля у травні 2019-го, на якому також гуляла і екс-дружина репера.

Про те, що любов до Каменських стала причиною розлучення з Горовою, Потапенко вперше розповів в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”. За його словами, тоді серце розбивалося, однак зараз він щасливий, що послухав своє серце і зробив правильно. Також Потап зізнався, що вони з Настею дуже хочуть дітей. Особисто він мріє про велику родину і сподівається виховувати п’ятьох. Один син від першого шлюбу в нього вже є, хлопчику зараз 13 і звуть його Андрій, тож залишилося ще чотирьох.

Потап з сином Андрієм
Син Потапа та Ірини Горової

В мережі і без цього постійно видивлялися натяки на вагітність Каменських, а після інтерв’ю чоловіка співачки кількість підозр зросла. Варто зазначити, що часто фанатами дійсно вдається побачити зміни у фігурі знаменитості, вона й сама не приховує, що легко набирає зайві кілограми. Втім, не лише з цим коментатори пов’язують коливання ваги.

Так, нещодавно Потап і Настя відпочивали в Дубаї, а чергова світлина з відпустки стала приводом для обговорення “вагітного” животика Каменських.

Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа

Артистка позує в обіймах коханого у профіль, її легка сукня кремового кольору обтягнула талію і підкреслила або недосконалості фігури, або цікаве положення співачки.

Детальніше про майбутнє поповнення в родині Насті і Потапа на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.