Як виглядав перший чоловік Таїсії Повалій, який нагородив зірку прізвищем та сином? Небувалий красень

Українська співачка Таїсія Повалій виявилася справжньою серцеїдкою. Виявляється, популярна білявка розміняла 2 шлюби, один з яких приніс омріяну дитину. І хоча життя зірки круто повернулося, подивіться якого красеня свого часу відхопила знаменитість.

Таїсія Повалій. Ця знаменитість філігранно може виконати і народну, і популярну сучасну композицію. Отримавши колосальну фан-базу, зірка сповільнила темпи роботи над сценічним іміджем та кар’єрою. Втім, її особисте життя досі бентежить прихильників. Днями у мережі спливли давні світлини жінки з її першим чоловіком.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Відомо, що зараз артистка вже не перший рік перебуває у шлюбі з митцем та продюсером Ігорем Ліхутою. Та за часів молодості, її серце підкорив зовсім інший чоловік. Теж з музичної сфери.

Що відомо про першого обранця Таїсії Повалій?

Від нього співачка народила не лише сина, а й успадкувала творче ім’я. Повалій – це прізвище як раз таки Володимира, який взяв зірку у дружини (у дівоцтві вона – Гирявець).

Як виглядав перший чоловік Таїсії Повалій: Володимир – праворуч від нареченої

З ним Таїсія познайомилася під час навчання у музичному училищі. Хоча юна дівчина не думала ні про що лише, окрім навчання, хлопець підкорив її серце. Старший на 6 років, він точно знав, що молода білявка стане його половинкою. Знайомство вийшло випадковим, на вечірці. Таю попросили заспівати друзі, а її майбутній наречений вирвався підіграти їй на гітарі. Після посиденьок спілкуватися не припинили.

Як виглядав перший чоловік Таїсії Повалій

У пари згодом народився син Денис. Та ні поява дитини, ні 10 прожитих років разом, не вберегли подружжя від розлучення. Таїсія полишила обранця, адже відчувала, що доля їй готує подарунок. І не помилилася! З колишнім чоловіком тісних зв’язків

Як виглядає перший чоловік Таїсії Повалій

Вже у 1993 році співачка вирішить вийти заміж за Ігоря Ліхуту. Лише його жінка називає своєю половинкою. Пара відсвяткувала вже “Палладієве весілля” – 28 років разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.