Власний спортзал та фотогалерея: переможець “Танців з зірками” Артур Логай показав свої апартаменти

Переможець танцювального шоу Артур Логай вперше показав глядачам, як виглядає його квартира. Не дивлячись на активні зйомки та участь у проєктах, актор поки що не заробив на елітне житло, але і київською квартирою може похизуватися. Усі деталі в статті.

Проєкт “Танці із зірками” тільки-но закінчився, і як з’ясувалося, фаворити цього сезону стали його переможцями. І це не результат удачі, а важкої праці. Пара багато часу проводила разом: на тренуваннях, на паркеті і так далі.

Актор зізнався, що через щільний графік зйомок і репетицій міг навіть не з’являтися вдома кілька днів, тому уваги його дружина та син отримували в цей час вкрай мало. Однак це не стало приводом для сімейного скандалу. Актор щиро вважає, що його коханій необхідно ставити пам’ятник за її розуміння. Так як популярність знаменитості росте, то і цікавість стає все більш неприхованою.

Артур Логай показав свої апартаменти

Нещодавно актор запросив до себе додому журналістів програми “Життя відомих людей”, щоб показати, як він живе зі своєю дружиною Оленою та двома синами. Виявляється, сімейна пара придбала невеличке житло у місті, яке не надто відрізняється від квартир інших людей. Для того, щоб займатися спортом Артур виділив собі відповідний куточок з тренажерами, а на стінах квартири висять фотографії та картини, перетворюючи простору залу у галерею.

Артур Логай показав свої апартаменти

Для дітей повно місця для розваг — Артур та Олена потурбувалися про те, щоб всередині кімнати було достатньо простору.

Артур Логай показав свої апартаменти
Артур Логай показав свої апартаменти

Кухня не може похизуватися новітнім інтер’єром, але дуже комфортна, зручна та рідна. Така сама кухня, як і в безлічі українців. Також у пари є фортепіано і багато зелених рослин.

Схожі статті