У Алли Мазур є чоловік, а в Олега Винника – дружина: кого приховують від сторонніх очей українські зірки

Відомі люди попри свою популярність готові відкривати шанувальникам далеко не всі подробиці особистого життя. Дехто ретельно оберігає від публіки коханих і рідних, хоча від безлічі чуток з цього приводу це не рятує. Дізнавайтеся, чому Олег Винник, Алла Мазур та інші зірки досі не представили свою другу половинку.

Деякі знаменитості так старанно приховують обранців, що може здатися, що їх насправді і не існує.

Алла Мазур

Найвідоміша українська ведуча новин Алла Мазур має сина Артема, про батька якого розповідати не любить. Втім, папараці неодноразово помічали її в компанії одного й того самого чоловіка – головного редактора “ТСН Тиждень” Роберта Опаленика. Подейкують, вони партнери не лише по роботі, а й по життю.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Таємний чоловік Алли Мазур Роберт Опаленик

Олег Винник

Повелитель вовчиць уникає будь-яких питань щодо свого сімейного стану. Втім, така секретність з’явилася тільки після того, як Олег Винник повернувся з-за кордону в Україну і почав будувати співочу кар’єру тут, вдома. Ще коли співак жив і працював артистом мюзиклів у Німеччині, в інтерв’ю одному з місцевих видань прямо сказав, що одружений і має сина.

Наразі в офіційній біографії Винника у Вікіпедії в графі дружина вказана його бек-вокалістка Таюне, а односельчани Олега навіть розповідали журналістам про їхнє весілля, зігране у ранній молодості.

Олег Винник відгуляв гучне весілля з Таюне
Олег Винник одружений з Таюне

Оля Цибульська

Епатажна співачка Оля Цибульська вже не перший рік перебуває у шлюбі з таємничим чоловіком, якому народила сина Нестора. Не дивлячись на чутки про роман зірки з Дзідзьо, вона тримається свого і не піддається на тиск з боку фанатів. Тим не менш, одного разу в ЗМІ просочилася інформація, що Ольга заміжня за екс-депутатом Сергієм Грисюком.

Чоловік Олі Цибульської Сергій Грисюк
Чоловік Олі Цибульської Сергій Грисюк

Надія Матвєєва

За плечима ведучої програми “Все буде добре” два шлюби і дорослий син, проте розлучена вона вже давно. Втім, на питання журналістів щодо особистого життя Надія Матвєєва відповідає, хоча додає, що її серце зайняте. Схоже, бойфренд у неї є, однак шлюбними узами вони не зв’язані.

Надія Матвєєва здивувала моложавим виглядом у день свого 53-річчя
Надія Матвєєва приховує коханого

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".