Хостікоєв кохав Наталію Сумську, а одружувався з іншими: справжня любовна драма в акторській династії

Наталія Сумська завжди була неймовірною красунею, тому не дивно, що Анатолій Хостікоєв закохався у майбутню дружину тільки-но її побачив. Але мріям студента не судилося збутися. Чому шляхи подружжя розійшлися на десятиріччя, дізнайтеся у нашій статті.

Своє перше кохання і третю дружину Анатолій Хостікоєв зустрів на останніх курсах інституту. Розкішна Наталя Сумська сподобалася йому одразу, проте стати однією сім’єю з любов’ю своєї молодості він зміг лише через десятиліття. Після двох невдалих шлюбів Анатолій поєднав долю з Наталією, настільки химерні візерунки іноді сплітаються лініями долі. Зараз подружжя — одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Хостікоєв кохав Наталію Сумську, а одружувався з іншими

Наталія Сумська та В'ячеслав Хостікоєв
Хостікоєв кохав Наталію Сумську, а одружувався з іншими

Але обидва актори не наважилися стати ближчими одне одному. Можливо свою роль зіграла юнацька наївність або страх, що почуття будуть відхилені об’єктом зітхань. Наталія згадує юного Хостікоєва, як найбажанішого чоловіка на курсі, а Анатолій не приховує — Наталія сподобалася йому з першої хвилини.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Хостікоєв кохав Наталію Сумську, а одружувався з іншими

Але незабаром акторка вийшла заміж за іншого артиста — Ігоря Мамая, який був більш рішучим. А її майбутній чоловік у пошуках супутниці життя змінив не одну жінку. Навіть зараз Наталія дуже ревнує свого чоловіка. Як зізналася артистка, у їхньому повсякденному житті було і є місце для ревнощів.

“Ревність – це добре, це такі почуття! Ти не спиш. Я теж ревнувала. Он та пройшла, і вона розмовляє з ним, а я “про що вона говорить?” ні. Я ревну досі… трошки”, – каже акторка.

Ревність навіть закралася між вдома сестрами. Якось своячка Анатолій Хостікоєв Ольга Сумська заявила, що закохалася у нього під час зйомок. Навіть зараз подейкують, що саме це інтерв’ю стало причиною розладу між родичками.

Схожі статті