Сергій Сосєдов розповів, за що і чому ображений на Аллу Пугачову: “Я багато зробив для її популяризації”

Відомий у світських колах музичний критик Сергій Сосєдов неодноразово висловлювався щодо творчості Примадонни російської естради Алли Пугачової. Колись він був від неї у захваті, але останнім часом лише критикує і не приховує – ображений на легендарну співачку.

В минулому Сергій Сосєдов називав себе одним з найвідданіших прихильників Алли Борисівни, проте тепер він все частіше ділиться своїм розчаруванням у ній. Критик дав інтерв’ю для YouTube-шоу “Альона, блін!“, де заявив, що Примадонна має бути йому вдячна:

“Я вважаю, що я заслуговую того, щоб мені висловлювали якісь вдячності. Особливо Пугачова. Я про неї дуже багато писав і говорив, я був її шанувальником, коли вона дійсно співала прекрасний репертуар, коли вона була в силі, коли вона була хороша. І я багато зробив для її популяризації”.

Сергій Сосєдов образився на Аллу Пугачову
Сергій Сосєдов образився на Аллу Пугачову

Зокрема, Сосєдов доклав руку до того, щоб на одному з найпопулярніших музичних телешоу України лунали саме хіти Алли:

“Наприклад, на українському Х-Факторі, це вже було давно – 6-7-8 років тому, я давав своїм учасникам її пісні. Причому я пробивав її пісні. Знову він зі своєю Пугачовою, набридла твоя Пугачова, мені говорили режисери. Але я вважаю, що це має звучати, чому ні? Вже Пугачова не була потрібна 10 років тому, але я саме про Пугачову говорив ледь не в кожному ефірі – Пугачова еталон. І я просто пробивав пісні Пугачової для своїх учасників, у великій кількості. Вона не просила, це я робив, тому що я вважав, що це потрібно, що це цікаво, а я міг цього не робити”.

Алла Пугачова
Алла Пугачова стала такою популярною завдяки Сергію Сосєдову

Зараз Серій Сосєдов бере участь у білоруському “Х-Факторі” теж у якості судді, але вже там він навмисне відмовляється від композицій Алли Борисівної і каже: “Ні один мій учасник не заспіває пісень Пугачової”. За словами критика, за всю свою кар’єру Примадонна жодного разу не подякувала йому за вклад у її популярність. І він за це  на неї дуже ображений.

Схожі статті