Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової, заради якої продюсерка обібрала колишнього до нитки

У стосунках з донькою великого композитора Миколи Мозгового Оленою в Олександра Пономарьова народилася прекрасна дівчинка, яка згодом зіграє велику роль у розлученні своіх батьків. Чому зіркова пара вирішила розійтися і як на це вплинула донька знаменитостей?

Український продюсер Олена Мозгова та Олександр Пономарьов тривалий час жили у цивільному шлюбі. Пара виховувала доньку Олени від іншого чоловіка Зою, а також спільну спадкоємицю Женю. Після розставання продюсерка вирішила поділитися подробицями розлуки з колишнім чоловіком.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Коли зірка вирішила, що їхні шляхи розходяться, найскладнішим рішенням було усе, що стосувалося її доньки. А от про зруйнований союз вона аніскільки не шкодувала. Вона Мозгова вважаю, що кохання у їхньому шлюбі як такого насправді не було. І хоча емоційно близькість вона заперечує, не приховує – було дуже важко. І емоційно, і фізично. Судячи з усього, співаку досі боляче, адже він не припиняє коментувати це озвучення навіть через 15 років.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Також Мозгова зізналася, що її батьки були негативно налаштовані проти Пономарьова. Саме тому її батько допоміг їй відсудити у Олександра квартиру. Продюсерка заявила, що все це вона робила, щоб захистити свою доньку матеріально.

“Я рік не розмовляла з батьками. Вони не спілкувалися зі мною через цей союз. Поки я не народила Женю, вони зі мною не спілкувалися. Потім вони розтанули. Мабуть, їм збоку було видніше. Їм здавалося, що він пригнічує мене, хоче зробити з мене те, чим я не є”, – розповіла Мозгова.

Тільки-но Микола Мозговий дізнався про рішення своєї спадкоємиці, він звернувся до юристів, щоб його онучка отримала усе належне від біологічного батька.

Схожі статті